Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

How to Web 2012, a patra ediție

05 Octombrie 2012



How To Web continuă seria evenimentelor anuale dedicate inovației și antreprenoriatului în tehnologie cu un nou eveniment ce va conecta antreprenori consacraţi și investitori cu antreprenorii aflați la început de drum, în căutarea accesului la o bază de cunoştinţe cât mai amplă. Cea de-a patra ediţie How To Web - cea mai mare conferință regională de antreprenoriat și tehnologie web din Europa de Sud-Est – va avea loc în zilele de 7 și 8 noiembrie, în București, la Crystal Palace Ballrooms.

„2012 a fost oarecum un an de bilanț și ne-am gândit la modul în care putem crește impactul evenimentului în piața locală. Estimarea exporturilor IT&C românești în 2011 a fost de 0,5 miliarde de dolari. Cum putem să trecem de la servicii la produse? Plecând de la această idee, am creionat altfel structura și agenda evenimentului. Credem că How to web va deveni un ambasador al inovației“, a declarat Bogdan Iordache, CEO How to Web.

Programul Startup Spotlight dedicat inițiativelor antreprenoriale din Europa Centrală și de Sud-Est va avea loc în paralel cu conferința How to Web. Prin acest program, cele mai inovative 32 de startup-uri din regiune vor beneficia de workshopuri dedicate, prezentări publice în timpul conferinței, sesiuni de mentorat și întâlniri individuale cu reprezentanți ai acceleratoarelor și fondurilor de investiții. Startup Spotlight include și o competiție de echipe și proiecte antreprenoriale care va avea premii cash în valoare totală de 20.000 de dolari. Programul și competiția sunt organizate cu sprijinul companiei IXIA, care este partener principal al evenimentului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite