Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

SoftProEuro lanseaza o platforma de cloud computing pentru efectuarea de calcule de complexitate ridicata

08 Octombrie 2012SoftProEuro lanseaza la Brasov, 12 octombrie, platforma inNori.ro in cadrul conferintei Declaratia 394 Corecta ! editia a IX-a. Platforma inNori.ro este destinata mediului academic si companiilor medii-mari si va permite efectuarea de calcule de complexitate ridicata, care necesita costuri uneori nesustenabile.
Platforma va permite crearea de pachete de servere virtuale si efectuarea de calcule paralele de complexitate ridicata. Pentru inceput, platforma va permite crearea de pachete de 64 de servere si multiplii.
Prima aplicatie gazduita pe platforma inNori.ro va fi platforma de verificari incrucisate a declaratiilor 394 - Expert394 - disponibila la adresa d394 .eu, care este gestionata automat de catre clienti prin intermediul instrumentului software Expert394 Plus - Primul Antivirus Contabil, solutia automatizata a SoftProEuro de a verifica declaratiile 394. Incepand cu versiunea 2.0, Expert394 Plus permite trimiterea automata a documentelor fiscale catre ANAF, realizand o importanta economie de timp pentru utilizator.
Platforma inNori.ro va fi disponibila in curand si mediului academic pentru efectuarea de calcule complexe, SoftProEuro initiind discutii cu principalele universitati din tara pentru viitoare colaborari.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite