Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Senior Software lansează un nou sistem SFA disponibil pe terminale Android

09 Octombrie 2012



Senior Software lansează un nou sistem SFA disponibil pe terminale Android performante și accesibile, de ultimă generație tehnologică. SeniorSFA este soluția completă de management al echipelor de pe teren, ideală pentru companiile care își doresc o aplicație mobilă orientată spre perfomanță și obiective, la costuri hardware scăzute și ușor de integrat cu sisteme ERP sau CRM.
SeniorSFA pe Android este cea mai recentă soluție de management al activității echipelor de pe teren lansată de Senior Software. Interfața sistemului este optimizată pentru fiecare tip de dispozitiv mobil - smartphone sau tabletă - oferind personalului din teren productivitate și confort încă de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atât activități de vânzare tranzacțională, adeseori întâlnită în distribuția de bunuri de larg consum, cât și de vânzare consultativă, de echipamente cu valori mari și activități de service aferente:
Utilizatorii aplicației au acces la pași de vânzare personalizați pe categorii de clienți sau articole și la cele mai bune practici validate de vânzătorii cu experiență, iar funcționalitățile de training online scurtează perioada de acomodare și integrare a personalului nou.
Prin intermediul SeniorSFA pot fi transmise informații despre stocul clienților direct către departamentul de aprovizionare, pentru a facilita dimensionarea corectă a stocurilor și corelarea acestora cu vânzările.
Personalul de pe teren poate urmări dacă sunt respectate modalitățile convenite de așezare a mărfurilor în magazin cu ajutorul planogramelor din SFA. Un merchandising corect și transparent va rezulta în creșterea vitezei de rotație a stocurilor la raft.
Toate oportunitățile identificate de echipele mobile în piață sunt introduse imediat în sistem și transmise la sediu în vederea începerii acțiunilor necesare câstigării acestora.
Orice informație referitoare la acțiunile concurenței, precum și feedback-ul de la clienți sau interacțiunile cu aceștia sunt înregistrate rapid în sistem și trimise către sediul central.
"Din totalitatea informațiilor utile existente în piață și accesibile echipelor mobile, doar o mică parte este stocată în sisteme informatice și transformată în analize manageriale. Cu SeniorSFA companiile își pot transforma utilizatorii mobili în surse de informații valoroase, disponibile imediat pentru analiză și elaborarea de strategii de vânzare competitive, ușor de adaptat condițiilor în permanentă schimbare din piață", declaraLori Haiducescu, Director de Operațiuni Senior Software.
SeniorSFA asigură atingerea obiectivelor generale ale companiei oferind fiecărui utilizator posibilitatea de a-și urmări permanent proprii indicatori de performanță, gradul lor de îndeplinire și efortul necesar pentru a-i atinge. Transparența obiectivelor și a activitaților desfășurate va determina întreaga echipă să se raporteze la vânzătorii cu cele mai bune rezultate.
Componenta de raportare a SeniorSFA este dezvoltată pe cea mai performantă platformă de analiză a datelor la nivel mondial. Interfața intuitivă permite efectuarea oricărui tip de analize interactive, grafice sau tabelare, doar prin drag&drop, de către un număr nelimitat de utilizatori.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite