Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

N90 fotografii profesionale cu telefonul

24 Decembrie 2005



A spune despre N90 ca este doar un telefon nu este o exprimare corecta, de aceea Nokia a ales sa-si denumeasca terminalele de tipul N Series drept “echipamente multimedia”. N90 reprezinta un mixaj intre aparat foto si telefon cu optiuni variate si sistem de operare propriu. Cu forma pe care o are m-am obisnuit destul de usor, insa mi-e destul de greu sa revin la un telefon simplu, care nu-mi permite sa beneficiez de facilitatile de miscare sau orientare a camerei foto.
Nokia N90 este primul dispozitiv mobil dotat cu tehnologie optica superioara de la Carl Zeiss. Camera are o serie de functii avansate, cu 2 megapixeli si autofocus 20x digital zoom, care asigura o calitate video excelenta, fiind astfel pe gustul celor mai exigenti amatori de fotografie.
Aceste calitati le puteti observa prin mixajul de fotografii expuse pe site-ul Nokia si realizate de fotografi profesionisti.
Dispozitivul si-a revendicat si o serie de premii, fiind desemnat telefonul media al anului 2005 - 2006 in Europa de catre EISA.
Evident, software-ul provoaca intarzieri in deschiderea sistemului, in intrarea pe diferite ramuri ale menu-ului. Dimensiunile, latimea telefonului intra la categoria dezavantaje. Dar, tinand cont de posibilitatile pe care le ofera, per ansamblu, N90 merita toata atentia.
Intre timp a aparut N Series a fost completata si a aparut si E Series. Fiecare dintre cele trei E60, E61 si E70 are un design aparte. Gama E Series este destinata companiilor si institutiilor publice care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele, pastrand insa la un nivel moderat costul de gestionare si mentenanta a dispozitivelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite