Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Public Cloud >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting este Microsoft “Best Partner for Public Cloud” pentru al doilea an consecutiv

09 Octombrie 2012



PRAS Consulting a primit titlul de “Cel mai bun partener Microsoft pentru cloud public” pentru anul 2012. Premiul a fost acordat în cadrul evenimentului anual Microsoft Club, eveniment organizat de Microsoft România pentru a recunoaște performanțele partenerilor săi și pentru a prezenta oportunități viitoare de dezvoltare pentru aceștia.
Acest premiu este pentru compania PRAS Consulting o recunoaștere binevenită pentru proiectele complexe realizate în sectorul soluțiilor de cloud computing și certifică angajamentul nostru de a fi un jucător important în acest sector. PRAS Consulting a obținut un număr important de competențe pe zona de cloud computing și Software As A Service (SaaS), devenind unul dintre cei mai importanți parteneri Microsoft pe piața locală. În ultimul an, am realizat numeroase proiecte bazate pe soluțiile de cloud public de la Microsoft ”, a declarat Andrei Suciu, Sales Director PRAS Consulting.
Cele mai reușite implementări de soluții bazate pe cloud beneficiază de serviciile celor mai competenți parteneri Microsoft. Este în mod particular cazul Office 365 – cel mai popular serviciu comercial în cloud al Microsoft în România – și, în mod evident, cazul PRAS Consulting, partenerul cu cele mai bune performanțe în implementarea de soluții bazate pe Office 365 în anul fiscal 2012. Contăm în continuare pe parteneriatul cu PRAS Consulting și pe cât mai multe povești de succes ale clienților noștri comuni”, a precizat Marius Georgescu, Cloud Lead Microsoft România.
Premiul a fost acordat pentru cele mai multe implementări de cloud public realizate de PRAS Consulting, compania având și cei mai mulți utilizatori în cloud public din România, urmare acestor proiecte. Printre proiectele importante realizate de PRAS Consulting, se numără și implementarea de Microsoft Exchange și Lync Server la Primăria Sector 2 a Municipiului București, cu extindere în mediul educațional. De asemenea, PRAS Consulting a realizat singura implementare din România de Office 365 cu integrare de voce la Sustainalytics, o companie multinațională cu filiale pe 3 continente și peste 10 țări.
În cei zece ani, PRAS Consulting a realizat proiecte complexe IT la companii de top din Romania, printre acestea numărându-se: Petrom, Vodafone, GDF Suez sau OTP Bank.
În perioada ce va urma, PRAS va continua dezvoltarea competențelor tehnice pentru infrastructurile de tip cloud public și privat, având în vedere faptul că tot mai multe companii își direcționează investițiile IT către acest tip de soluții”, a adăugat Paul Roman, General Manager PRAS Consulting.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite