Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Furnizori

Star Storage lansează noi pachete de servicii StarVault Cloud pentru companiile mici şi mijlocii

09 Octombrie 2012



Star Storage, furnizor român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare și servicii Cloud, lansează noi pachete de soluții și servicii StarVault Cloud pentru companii mici și mijlocii, printr-o campanie prin care continuăsă-și promoveze conceptul de Cloud as Utility.
Deși serviciile de Cloud sunt încă un concept nou pe piața IT în România, Star Storage este un pionier în domeniu, oferind clienților săi posibilități multiple de a-și eficientiza procesele de lucru prin externalizarea în Cloud a serviciilor IT. Noua gamă de soluții și servicii StarVault Cloud, cu care Star Storage vine în întâmpinarea companiilor mici și mijlocii începând din această lună, este gândită sub conceptul de Cloud as Utility tocmai pentru a adresa mai bine nevoile clienților de a externaliza, și cuprinde:
StarVault Cloud Server - soluția prin care clienții își pot activa propriul server virtual, care devine disponibil în doar 5 minute de la activarea sa, având acces complet și exclusiv asupra întregului server. Prețul de activare și utilizare a unui astfel de server începe de la 20 euro/ lună, în funcție de nevoile fiecărui client.
StarVault Cloud Storage (NAS) - soluția ideală de stocare cu performanță enterprise, dar la un preț accesibil, ideal pentru stocarea de fisiere şi pentru aplicații de tip "content centric" (Document Management, Enterprise Content Management, Web Content Management).
StarVault Managed Colocation - soluția oferă clienților servicii de găzduire a echipamentelor IT proprii în Centrul de Date Star Storage pe baza unui abonament lunar, precum și servicii asociate.
StarVault Enterprise Cloud – acest serviciu se adresează clienților de tip SMB (small and medium businesses) care lucrează cu volume mari de informații și presupune crearea unui centru de date virtual propriu pe care aceștia îl pot accesa oricând cu ajutorul unei interfețe Web special creată, având control total asupra resurselor de procesare și de stocare alocate.
Conceptul de Cloud as Utiliy se referă la posibilitatea utilizării soluțiilor și serviciilor IT la fel de ușor precum cele din utilități (apă, energie, gaz, etc.). În acest sens, Star Storage pune la dispoziția clienților din zona SMB conceptul de "pay as you grow", oferind soluții și servicii pe baza unui abonament lunar, ceea ce conduce la beneficii majore imediate pentru aceste companii: conservarea capitalului, utilizarea imediată a serviciilor, reducerea costurilor, transferarea responsabilităților cu administrarea infrastructurii, plata doar pentru cât se consumă, siguranța și disponibilitatea crescută a datelor oferite în Centru de Date Star Storage, având o calitate a serviciilor garantată printr-un SLA strict și suport disponibil 24 ore din 24.
Star Storage a lansat în prima jumătate a acestui an noua generaţie de servicii StarVault Cloud pentru clienţii persoane juridice, iar în această toamnă revenim cu noi pachete dedicate companiilor mici şi mijlocii care au menirea de a susţine această zonă importantă de business. Ne-am propus ca în perioada următoare să ne focalizăm pe îmbogățirea permanentă a acestui portofoliu de servicii, mai ales că beneficiem de avantajul de a oferi acest serviciu din propriul nostru centru de date, având astfel controlul complet asupra tuturor componentelor. Această nouă campanie vine în întâmpinarea companiilor mici și mijlocii care au aceleași nevoi ca și companiile mari, dar au un buget semnificativ mai redus. Astfel, am conceput pachete speciale cu prețuri accesibile tocmai pentru a putea răspunde unei game cât mai variate de nevoi.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Argumentele Star Storage pentru a fi declarat furnizorul preferat de servicii Cloud sunt numeroase, Centrul de Date Star Storage fiind sinonimul excelenței în domeniu, iar caracteristici precum respectarea standardelor și reglementarilor Uptime Institute, construirea în conformitate cu standardul TIA-942 de nivel Tier-3, oferirea unei disponibilități de 99,982%, localizarea în Bucureşti şi nu în afara țării cum este cazul altor mari furnizori, sunt doar câteva dintre aceste avantaje.
Folosind produsele și serviciile de infrastructură IT marca Star Storage, care au un înalt grad de fiabilitate, companiile își vor conserva capitalul şi îşi vor reduce costurile de operare IT și totodată vor reduce expunerea la posibile evenimente nedorite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite