Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Network One Distribution devine distribuitor BenQ în România

11 Octombrie 2012BenQ, furnizor global de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare, a încheiat parteneriat de distribuţie cu Network One Distribution (cunoscută anterior sub denumirea Asesoft Distribution), unul dintre principalii jucatori de pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT. Prin acest parteneriat, Network One Distribution ţinteşte vânzări în valoare de 500.000 de euro până la sfârşitul anului.
Parteneriatul cu Network One Distribution ne ajută să ne consolidăm poziţia de lider pe care o deţinem pe segmentul proiectoarelor, asigurându-ne accesul la cei aproximativ 2000 de reselleri activi pe care Network One Distribution îi are în portofoliul. Totodată, prin acest parteneriat, ţintim o creştere a vânzărilor şi pe celelalte categorii de produse, respectiv monitoare şi camere foto”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.
Pe piaţa de proiectoare, BenQ deţine o cotă de piaţă de 45,2% în prima jumătate a anului, potrivit datelor publicate de compania de analiză a pieţei Futuresource Consulting.„Ne propunem ca până la finele anului să vindem 1000 de proiectoare BenQ şi să susţinem astfel poziţia de lider pe care BenQ o deţine din 2009. Pentru 2013, ne propunem o cotă de piaţă de 40% din totalul proiectoarelor marca BenQ distribuite pe piaţă”, a declarat Răzvan Ziemba, Director General Network One Distribution.
Pe segmentul monitoarelor, focusul îl vor constitui modelele pentru gaming, de business şi premium, segment pe care, din nou, BenQ este lider de piaţă cu o cotă de aproximativ 30%. BenQ a lansat recent pe piaţa din România noua generaţie de monitoare bazate pe tehnologia VA+LED care se evidenţiază printr-o rată înaltă a contrastului nativ, de 5000:1, oferind culori de o profunzime şi o claritate uimitoare, de la cele mai deschise nuanţe de alb până la cele mai închise tonuri de negru, încărcate de rafinament şi claritate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite