Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

CRESCENDO tinteste peste 12 proiecte xRM in segmentul MidMarket

12 Octombrie 2012



Compania CRESCENDO își dezvoltă echipa și se repoziționează pe piața furnizorilor de soluții xRM, printr-un portofoliu de aplicații adaptat companiilor de dimensiune medie. Din primăvara acestui an, compania a trecut printr-un proces de repoziţionare a diviziei de xRM, care vizează creşterea numărului de proiecte şi a veniturilor aferente.


Compania estimează pentru anul fiscal Microsoft 2013 (iulie 2012-iunie 2013) peste doisprezece implementări de soluţii software dedicate managementului relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii de business ai organizaţiilor în general, soluţii de tip Microsoft Dynamics xRM (x Relationship Management), care includ CRM (Customer Relationship Management).
Aceste estimări se bazează pe trendul ascendent înregistrat de piaţă în ultimul an, dar şi pe investiţiile realizate de companie în dezvoltarea echipei şi a portofoliului de soluţii.
Trendul ascendent al pieţei se înscrie şi în prognozele date de compania de consultanţă Gartner la începutul acestui an, care aprecia că în perioada următoare companiile trebuie să-şi concentreze investiţiile în aplicaţii de tip CRM, ca motor pentru creşterea veniturilor şi îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor.


„Dacă în mod tradiţional compania noastră deserveşte zona Enterprise - prin prisma poziţionării ca integrator, pentru aplicaţiile de tip CRM, extinse şi către xRM, vedem un potenţial ridicat mai ales în segmentul MidMarket (companii de dimensiune mijolocie). Pentru aceast segment, unde fiecare verigă din lanţ este foarte importantă, dezvoltăm aplicaţii personalizate, care vizează nu numai relaţia cu clienţii ci orice relaţie comercială, precum distribuitori, dealeri, francize, consultanţi, contractori etc. Iar clienţilor ce preferă să se concentreze exclusiv asupra esenţei afacerilor lor, noi le oferim aceste soluţii în regim cloud sau de închiriere software”, afirmă Marius Tulea, General Manager al CRESCENDO.


Pentru coordonarea diviziei, s-a alăturat echipei CRESCENDO Andreea Mărășescu, în poziția de Business Development Manager.
„Sunt convins că, împreună cu experienţa Andreei – de peste 16 ani în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii software, project management, presales şi sales în special în zona de xRM şi CRM, business development şi management – şi cu sprijinul partenerului nostru tradiţional Microsoft ne vom atinge obiectivele. Scopul nostru este să sprijinim clienţii să aleagă soluţiile care se potrivesc cel mai bine cu necesităţile lor, în aşa fel încât să-şi atingă obiectivele de afaceri”, completează Marius Tulea.


CRESCENDO activează pe piața soluțiilor de xRM din anul 2005 și deține în portofoliul său de clienți companii precum Banca Transilvania, Procredit Bank, Valoris Center etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite