Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Oracle Day vine pe 30 octombrie la Bucuresti

12 Octombrie 2012



Pentru al doilea an consecutiv, Oracle va aduce cele mai importante noutăţi de la evenimentul anual Openworld, în Romania, pe data de 30 Octombrie. Sub titlul „Your Vision, Engineered”, Oracle Day va consta intr-o selecţie de anunţuri şi sesiuni educaţionale interactive de la Oracle Openworld, cel mai important eveniment de tehnologie din calendarul Oracle.


Cele mai recente oferte de produse şi servicii Oracle, includ:

Customer Experience
: valorificarea puterii mediilor de socializare, precum şi a resurselor interne, în scopul maximizării retenţiei clienţilor, îmbunătăţirii eficienţei operaţionale şi accelerării achiziţiei de noi clienţi.


Un portofoliu extins de servicii Oracle Cloud
: Rata de adoptare a serviciilor Oracle Cloud continuă să crească agresiv, peste 10.000 de clienţi şi mai mult de 25 de milioane de utilizatori, bazându-se deja zilnic pe aceste servicii, la nivel mondial.


Oracle Exadata X3
: Database In-Memory Machine cu memorie Flash în loc de hard-disk.


O gamă de aplicaţii software, inclusiv noi aplicaţii destinate mediilor mobile.


„Cloud, mobile, social şi big data, sunt concepte care schimbă modul în care se derulează afacerile. Obiectivul Oracle Days este acela de a oferi decidenţilor de top informaţia şi cunoaşterea necesară pentru a-i ajuta să îmbrăţişeze aceste tehnologii”, a declarat Sorin Mindrutescu, Country Manager Oracle Romania.


Oracle Day va include testimoniale ale clienţilor şi seminarii cu experţi, precum şi demonstraţii live ale noilor produse. Pentru a afla mai multe informatii puteti accesa http://www.oracle.com/events/emea/en/oracleday2012/bucharest/index.html#tab-agenda.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite