Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Apa saracita in deuteriu, factor de imbunatatire a sanatatii

28 Decembrie 2005



Apa saracita in deuteriu (ASD) este rezultatul cercetarilor in domeniul separarii izotopilor desfasurate de-a lungul anilor de catre un colectiv de specialisti din cadrul INC-DTCI – I.C.S.I. Rm. Valcea
ASD este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica aflata sub concentratia apei naturale.
Procedeul de obtinere consta in distilarea continua sub vid a apei naturale pe coloane de separare de inalta performanta. Procedeul asigura obtinerea unor categorii de ASD la concentratia izotopica dorita in domeniul 10 - 120 ppm D/(D+H), fiind protejat in tara prin brevetare. Totodata, procedeul de obtinere este in procedura de patentare internationala la WIPO Geneva, ceea ce se materializeaza in drepturi de autor pentru fiecare aplicatie ulterioara a brevetului respectiv (produse) si in al doilea rand in faptul ca nimeni nu mai poate sa foloseasca procedeul si/sau produsele derivate acestuia fara acordul titularului.
Cercetarile efectuate de institute specializate din tara si strainatate au evidentiat efecte bioactive de necontestat ale ASD asupra viului: cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale si letale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice.
In acest context INC-DTCI – I.C.S.I. Rm. Valcea a elaborat si promovat pe piata produse pe baza de ASD:

  • Produs de uz uman: Apa de masa mineralizata artificial si saracita in deuteriu. Deuteriu 25±5 ppm, aplicat cu succes in terapia adjuvanta a diferitelor tipuri de oncopatii, afectiuni dermatologice, dar si pentru mentinerea si imbunatatirea semnificativa a starii generale de sanatate (cresterea calitatii somnului, imbunatatirea digestiei, capacitatii de munca si stimularea imunitatii)
  • Produs de uz veterinar: Aqua FORTE – Apa potabila cu un continut redus de deuteriu, cu proprietati profilactice (de prevenire a unor boli in care se manifesta deficitul imun) in alimentatia tineretului dupa intarcare (ca stimulator de crestere), in alimentatia animalelor varstnice (pentru imbunatatirea calitatii vietii) cat si cu proprietati terapeutice in tratarea unor boli cronice.


  • Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite
    ADY
    AM CITIT CU FOARTE MARE INTERES ARTICOLUL LEGAT DE APA SARACITA IN DEUTERIU SI SUNT DORNIC SA INCERC O CURA CU ACEASTA APA . DECI VA ROG ,DE UNDE O POT PROCURA? CE PRET ARE? VA MULTUMESC ADY DIN BUCURESTI SUCCES
    27 Ianuarie 2006, 01:49:54
    redactia
    Sunati va rog la Institutul ICSI din Ramnicu Valcea la telefon: 0250 733890
    03 Februarie 2006, 03:21:17
    izabela
    am descoperit din intamplare acesta apa in casa unei doamne biolog si un studiu de cercetare care m-a determinat sa aflu mai multe despre acesta apa... concluzia mea este ca desi par a fi un om samatos voi face totusi o cura cu acesta apa de 2 luni mai ales ca am aceasta apa , care este si foarte scumpa de altfel
    09 Martie 2009, 10:06:35
    Ionela Dumitrescu
    Am baut si eu Qlarivia si pot sa va spun ca intr-adevar are efecte. Eu sufeream de o boala de piele, nu foarte grava dar suparatoare. In cateva luni au inceput sa se vada diferentele. Dupa patru luni leziunile externe disparusera. Nu va luati dupa toate rautatile scrise pe internet. Incercati si apoi dati-va cu parerea!
    12 Ianuarie 2012, 05:33:53