Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Stiri si comunicate

Crescendo intra in programul Cisco Cloud

16 Octombrie 2012



Casa de soluţii CRESCENDO anunță astăzi intrarea în programul Cisco Cloud, devenind prima companie IT&C din România certificată Cisco Cloud Builder. Această desemnare, împreună cu statutul de partener Vblock Qualified, acordat companiei de către alianța VCE în luna mai a acestui an, recunoaște expertiza unică CRESCENDO în a promova și implementa infrastructuri „Cloud” complete, bazate pe tehnologiile Cisco și parteneriatele strategice dintre Cisco, EMC, VMware și VCE.


Pentru obținerea statutului de Cisco Cloud Builder, CRESCENDO a demonstrat că deține competențele necesare pentru a oferi servicii profesionale (consultanță, implementare, integrare și suport) la standardele de calitate impuse de Cisco, pentru toate componentele unei infrastructuri Cloud (securitate, rețea, calcul, soluții de stocare și virtualizare), inclusiv aplicații de management a infrastructurilor Cloud.


„Această reușită completează portofoliul de capabilități CRESCENDO, de a integra soluții de tehnologie Cloud provenind de la principalii producători IT&C la nivel global. În plus, împreună cu statutul de Vblock Qualified Partner, validează angajamentul nostru, expertiza şi investiţiile continue în cloud computing şi, nu în ultimul rând, practica noastră matură într-un domeniu încă tânăr precum virtualizarea. Până în prezent, CRESCENDO a implementat cu succes infrastructuri Cloud (Private Cloud, Hybrid Cloud) și alte soluții dedicate centrelor de date, integrând tehnologiile mai multor parteneri, pentru un număr de clienți cheie. Aşteptăm cu nerăbdare să capitalizăm competenţele şi experienţa dobândită şi să dezvoltăm, alături de clienţii noştri, proiecte care să sprijine efortul lor de a integra tehnologii multi-vendor și a migra spre Cloud Computing”, afirmă Marius Tulea, General Manager al CRESCENDO.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite