Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

How to Web 2012: impactul inovatiei si dezvoltarea de produse tech globale

17 Octombrie 2012



Ediția de anul acesta a How to Web, care va avea loc la București pe 7 și 8 noiembrie, va aborda subiecte legate de inovația în tehnologie, tendințele în web-ul global și impactul acestora pe piața locală, dezvoltarea de produse globale și problemele specifice dezvoltării unui business internațional de către companiile din Europa de Est.


Prezentările din acest an din cadrul How to Web se vor desfășura în paralel, pe două scene. Prima scenă a conferinței va găzdui discursurile keynote și discuții legate de crearea de produse bazate pe inovație, iar cea de-a doua scenă va fi dedicată startup-urilor.


Prezentările principale din conferință vor aborda subiecte legate de inovația în jocurile pentru platforme mobile, în prezentarea lui Torsten Reil, fondatorul Natural Motion, producător al trei jocuri ce au ajuns consecutiv pe locul întâi la nivel mondial în AppStore, monetizarea produselor software despre care va vorbi Radu Georgescu, antreprenor și investitor român, sau crearea de produse la scală globală din Europa, temă abordată de Max Niederhofer, partener la Accel Partners, unul din cele mai cunoscute fonduri de venture capital din lume. De asemenea, unul din discursurile keynote ale acestei ediții îi va aparține lui Leonard Brody, președintele Clarity Digital, care va vorbi despre schimbările în comportamentul uman determinate de evoluția internetului comercial.


Programul primei scene este în continuare împărțit în patru secțiuni. Pe 7 noiembrie, programul va include discuții referitoare la dezvoltarea afacerilor web. Dintre vorbitori o amintim pe Tine Thygesen, co-fondatoare și CEO al Everplaces, companie care a câștigat recent premiul Qualcomm Qprize pentru cel mai bun startup mobile din Europa de Vest. Tine va vorbi despre viziunea internă asupra dezvoltării unei companii globale, ca alternativă pentru alocarea unor bugete supradimensionate pentru marketing. Tot în această secțiune, David Bizer, talent geek la HackFwd, va ține o prezentare despre recrutarea în era internetului.


O altă secțiune va fi dedicată dezvoltării produselor inovative și va include un panel moderat de Patrick de Laive, fondatorul The Next Web, pe tema digitalizării globale. În această secțiune vor avea prezentări Stephanie Kaiser, Head of Studio al Wooga, cel de-al treilea mare producător de jocuri sociale din lume și numărul unu din Europa și David Noel, VP Community al SoundCloud.
Andreas Klinger, co-fondator al Lookk, va vorbi despre recenta sa decizie de a-și părăsi compania și despre deciziile care trebuie luate în interesul produsului, chiar dacă la nivel personal ele pot constitui un eșec.


Pe 8 noiembrie, discuțiile se vor concentra în jurul tehnologiei și particularităților dezvotării afacerilor din Europa de Est pentru o piață globală. În secțiunea dedicată tehnologiei, Christian Boos, co-fondator și CEO al Arago AG va vorbi despre coliziunea dintre APIs și Big Data și procesele tehnologice care stau la baza acesteia, care duc la crearea de noi modele de afaceri. De asemenea, Andrei Alexandrescu, Research Scientist la Facebook, va vorbi despre inovațiile tehnologice care generează noi modalități de lucru, de creștere a competitivității și de creare de valoare.


Secțiunea dedicată dezvoltării de afaceri din Europa de Est va începe cu un panel despre povești de succes din Europa de Est, care îi va avea în prim plan pe Lucian Todea, din partea Soft32 (România), Gyula Feher, reprezentând Ustream (Ungaria) și Vassil Terziev, din partea Telerik (Bulgaria). În continuare, Alex Lăpușan, CEO și partener fondator al Zitec, va face o prezentare despre trecerea de la outsourcing la crearea de produs. El va fi urmat de Mark Pascarella, CEO-ul uberVU, care va vorbi despre provocările și beneficiile colaborării unui startup românesc cu un CEO american, și de Fadi Bishara, fondatorul blackbox.vc, care va vorbi despre pașii efectivi pe care trebuie să îi parcurgă companiile din regiune care vor să folosească Silicon Valley drept o rampă de lansare la nivel global.


Pe parcursul celor două zile ale conferinței, 32 dintre cele mai bune startup-uri din regiune își vor prezenta proiectele pe scena principală și pe scena special dedicată programului Startup Spotlight. De asemenea, vor avea loc prezentări susținute de către reprezentanții a 12 acceleratoare de afaceri din Europa, America și Canada și paneluri în care se va discuta despre finanțarea startup-urilor la nivel de angel investors și fonduri de venture capital.


How to Web (www.howtoweb.co) este un eveniment dezvoltat în parteneriat cu IXIA și Vodafone și face parte din agenda Bucharest Tech Feast (www.techfeast.co) – festival ce reunește importante evenimente dedicate antreprenoriatului, inovației și tehnologiei, în perioada 5-11 noiembrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
chinu77
<a href="http://www.moviesfunia.com/2015/05/watch-payback-2015-live-stream-free.html///">watch payback 2015 live stream </a> <a href="http://www.moviesfunia.com/2015/05/watch-payback-2015-live-stream-free.html///">watch payback 2015 online</a>
17 Mai 2015, 08:59:28
chinu77
lor locale precum si problemele specifice dezvoltarii de produse pentru piata globala de catre companiile din Europa de Est. Printre cei mai importanti vorbitori de anul acesta se numara Phil Libin – CEO-ul companiei americane Evernote, una dintre cele mai importante companii de mobile din lume, Torsten Reil – co-fondator si CEO al Natural Motion, companie dezvoltatoare a unei tehnologii inovative de creare a animatiilor pe calculator, producatoare a trei jocuri ajunse consecutiv pe locul 1 în AppStore si Leonard Brody – presedinte al Clarity Digital, renumit antreprenor si câstigator al doua premii Emmy pentru inovatie. În timp ce scena principala a conferintei – Grow Stage – va dezbate probleme specifice companiilor producatoare de produse web, scena a doua este destinata în acest an prezentarilor si dezbaterilor dedicate companiilor la început de drum. Ignite Stage va gazdui prezentari ale un http://www.moviesfunia.com/2015/05/watch-payback-2015-live-stream-free.html
17 Mai 2015, 09:00:14
rush
Great post! I am actually getting ready to across this information is very helpful. Also great blog here with all of the valuable information you have. Keep up the good work you are doing here...Get Happy Birthday Quotes...http://www.birthdaywishesquotes.org
21 Martie 2016, 07:41:06