Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

A XV-a ediţie a evenimentului anual LLP Club

22 Octombrie 2012



LLP România, filiala LLP Group, organizează ediția cu numărul 15 a evenimentului tradițional (LLP Club) dedicat clienților de soluții Infor din Romania. LLP Romania aniversează în aceasta toamnă 15 ani de proiecte pe piața autohtonă, iar grupul din care face parte, 20 de ani de activitate.
Ediția din acest an a LLP Club aduce mai multe noutăți. O primă noutate este legată de includerea în agendă a unui demo și a unui studiu de caz dedicat soluției de Business Intelligence Infor 10 ION BI implementată la Grupul Grivco. Nou este și parteneriatul cu Project Management Institute (PMI) – Romania Chapter, un lider în domeniul managementului de proiect. LLP Club include, în partea a doua a zilei, un interesant workshop – dezbatere pe tema „Merită să investească o companie într-o aplicație de Business Inteligence?”.
Nu în ultimul rând, ediția din anul acesta include prezentări și demonstrații dedicate celei mai recente versiuni a soluției Infor Financial Management (SunSystems). LLP România este cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. LLP România are un număr impresionant de clienți pentru această gamă de soluții: Grupul GRIVCO, , Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, PricewaterhouseCoopers, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson etc.
Ne bucurăm că avem alături de noi mai mulți clienți care utilizează soluțiile noastre de mai bine de 10 ani. Soluția Infor este una dintre soluțiile ERP, existente în România, cu durata cea mai mare de viață. Putem spune că există o comunitate a clienților de SunSystems în România, comunitate cu care ne face plăcere să ne întâlnim cel puțin o dată pe an. Mulți dintre clienții noștri care au lucrat cu SunSystems, au ales această soluție și atunci când au decis să se orienteze cariera spre altă companie”, a concluzionat Ioana Rențea, Infor Services Manager la LLP Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite