Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Natalya Kaspersky a devenit acţionară la G Data Software AG

22 Octombrie 2012



Natalya Kaspersky, proprietara companiei InfoWatch Holding, a achiziționat 16,8 procente din acțiunile companiei germane, producătoare de soluții de securitate antivirus, G Data Software AG. Acțiunile au fost cumpărate de la diferiți acționari, în special de la o societate de capital de risc din Berlin. Natalya Kaspersky va face parte din consiliul de administrație G Data Software AG.
Cooperarea dintre G Data și Natalya Kaspersky își are rădăcinile din 1996, atunci când co-fondatorul G Data, Kai Figge, a întâlnit-o în timpul evenimentului CeBIT Hanovra. În tot acest timp Natalya a fost director al companiei Kaspersky Lab, cele două companii fiind parteneri de tehnologie. Natalya Kaspersky este una dintre cele mai de succes femei de afaceri ale zilelor noastre din industria de IT. În 18 ani, alături de ex-soțul ei, Eugene Kaspersky, a pus bazele unuia dintre liderii mondiali ai companiilor de securitate, cu peste 2.500 de angajați în toată lumea. La începutul acestui an, Natalya Kaspersky și-a încheiat conturile cu Kaspersky Lab, vânzându-și toate acțiunile.
Am fost încântată de oferta lui Kai de a mă alătura echipei G Data. De mulți ani urmăresc această companie și cred că merită să se bucure de mai mult succes la nivel global, datorită excelentului portofoliu de produse și nivelului ridicat de protecție pe care îl oferă. De-a lungul anilor, G Data a adus semnificative îmbunătățiri tehnologice. Am fost impresionată de numărul de excepție de premii internaționale câștigate de produsele G Data. În ciuda schimbărilor din industria de IT, consider că rata ridicată de detecție este încă o prioritate a companiilor de securitate. Ca membru al board-ului G Data am să răspândesc excelenta reputație de care se bucură G Data pe toate meridianele globului și sper să ajut compania prin folosirea cunoștințelor și experienței mele dobândite în domeniul securității IT”, explică Natalya Kaspersky alegerea făcută.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite