Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Sony extinde gama VAIO cu noi modele optimizate pentru Windows 8

23 Octombrie 2012Sony lansează în România noua gamă de laptop-uri VAIO care oferă performanţe îmbunătăţite, ecran tactil şi noul sistem de operare Windows 8. Modele erou ale noii game, VAIO Duo şi VAIO T13 cu ecran tactil combină performanţele unui PC de top cu experienţa intuitivă oferită de noile ecrane tactile.


Sony VAIO T13

Modelul pe care mizăm este noul Ultrabook™ hibrid VAIO™ Duo, un sistem care combină performanţa unui PC cu experienţa de utilizare intuitivă oferită de către o tabletă. Design-ul Surf Slider™ permite utilizatorului să transforme Ultrabook-ul într-o tabletă cu un singur gest, foarte comod pentru folosirea în timpul deplasărilor,” a declarat Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager Sony România.
VAIO Duo 11 oferă posibilitatea de a interacţiona cu noua interfaţă Windows 8 într-un motiv intuitiv. Utilizatorul poate scrie, schiţa sau accesa conţinutul media şi aplicaţiile pe ecranul tactil Full HD cu tehnologie OptiContrast™. Stylusul digital permite utilizatorului să scrie de mână direct pe ecranul tactil care recunoaşte până la 255 de nivele de presiune, fie că ia notiţe, modifică diagrame sau semnalizează punctele cheie dintr-o prezentare. Funcţia de recunoaştere a scrisului permite adăugarea textului dorit fără utilizarea tastaturii. Datorită tehnologiei proprietare Sony, VAIO Duo 11 recunoaşte folosirea stylusului digital, ignorând astfel folosirea palmei pe ecran.
Pe lângă performanţa şi portabilitatea pe care le oferă prin gama completă de opţiuni de conectivitate şi cele mai noi procesoare Intel® Core™, Ultrabook-urile VAIO™ T, au fost optimizate pentru oferirea celei mai bune experienţe de calcul disponibilă pe un Ultrabook. Dotat cu ecran tactil şi echipat cu noul sistem de operare Windows 8, Ultrabook-ul VAIO™ T devine companionul perfect pentru utilizatorii care îşi doresc performanţa şi portabilitate.
Notebook-urile din seria E păstrează design-ul elegant, îmbinat cu puterea de procesare oferită de cele mai noi procesoare Intel® Core™ pentru utilizarea zilnică. Modelul de 17” impresionează prin ecranul Full HD de 17”, procesorul Intel® Core™ i7 Quad Core care îi conferă un plus de performanţă. Modelele de 14” şi 15” beneficiază de tastatura iluminată, cele mai noi procesoare Intel® Core™ şi unităţi de procesare grafică AMD Radeon® care le recomandă ca modele perfecte pentru studenţi şi pasionaţii multimedia.
Seria S se adresează utilizatorilor business şi profesional, îmbinând perfect sporul de performanţă cu designul elegant la care s-au folosit materiale premium, precum magneziul, aluminiul şi fibra de carbon. Modelele seriei S sunt cele de 13,3” şi 15,5”, disponibile cu ecran Full HD şi cele mai noi procesoare Intel® Core™.
Noua gamă de laptop-uri VAIO va fi disponibilă în Romania începând cu data de 26 octombrie 2012.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite