Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP 3PAR Storage îmbunătățeşte performanța echipei de Formula 1 Red Bull

23 Octombrie 2012



HP anunță faptul că Red Bull Technology, compania care creează, proiectează și construiește șasiul pentru echipa de Formula 1 a Red Bull, și-a mărit capacitatea și perfomanța infrastructurii IT cu soluția HP 3PAR Storage. Soluția HP 3PAR permite companiei Red Bull Technology să răspundă rapid cerințelor din ce în ce mai mari ale curselor de Formula 1 și să se mențină în fața competitorilor.
Red Bull Technology a colaborat cu OCSL, companie specializată în Infrastructură Convergentă și partener Gold al HP în Marea Britanie, pentru a implementa o soluție flexibilă și scalabilă care a mărit capacitatea și performanța de stocare și a eliminat blocajele care provocau încetinirea ratei de răspuns a aplicațiilor.
Red Bull Technology este o companie în cadrul căreia deciziile trebuie luate rapid, așadar avem nevoie de o platformă de stocare scalabilă și de un nivel înalt de performanță care poate susține aplicațiile noastre avansate de IT”, a spus Matt Cadieux, CIO Red Bull Technology. “Noul nostru sistem de stocare de la HP permite echipei să folosească la maxim aplicațiile esențiale de inginerie, de fabricație și de traseu, acestea fiind vitale pentru a ne putea îmbunătăți performanța mașinilor. De asemenea, HP 3PAR Storage și-a demonstrat beneficiile, asigurându-ne scalabilitatea necesară pentru a gestiona virtualizarea desktop-ului și simulări mai complexe pentru următorii doi ani.Calitatea resurselor tehnice și a suportului din partea HP a contribuit la stabilirea unei relații excelente între noi și partenerii noștri.”
Datele structurate ale Red Bull Technology se află acum pe sistemele de analiză 3PAR Storage și susțin deciziile luate, de la modelul șasiului până la strategia de cursă. Stocarea stratificată pe fiecare șasiu garantează accesul la date rapid și în orice moment, în timp ce HP 3PAR Adaptive Optimization Software, soluția autonomă de stratificare a stocării, sporește agiliatea și minimizează riscurile.
Sistemele duale redundante HP 3PAR F400 Storage din cele două centre de date ale Red Bull Technology asigură un sistem real de dublare între locații, garantând recuperarea completă a datelor. Pentru un plus de securitate, software-ul HP 3PAR GeoCluster simplifică și automatizează procesul de recuperare în cazul unui dezastru, automatizând reluarea procesului de stocare între locațiile principale și cele secundare pentru a asigura continuitatea proceselor de business. Software-ul HP 3PAR Virtual Copy facilitează procesele de backup pe bandă și de recuperare rapidă a aplicațiilor derulate în afara locației, ceea ce asigură o înregistrare instantanee a datelor la anumite intervale de timp.
Software-ul HP 3PAR Thin Provisioning permite companiei Red Bull Technology să gestioneze actualizarea capacității de stocare conform gradului real de utilizare. Timpul alocat administrării manuale este redus prin automatizare și administrare centralizată. Întregul mediu de stocare este flexibil și scalabil, conferind echipei IT abilitatea de a schimba și a extinde provizionarea stocării datelor fără a fi necesară o planificare și fără a se confrunta cu timpi de nefuncționare.
Sistemul de stocare de la HP asigură companiei Red Bull Technology un proces decizional rapid și corect, asigurând astfel protecția și accesibilitatea datelor esențiale”, a spus Warren Duke, Director, Storage, HP Marea Britanie. “Soluția susține evoluția constantă a activităților de design și fabricație din companie și reduce costurile asociate stocării.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite