Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

EXE Software a lansat versiunea Android a solutiei mobile esFields

23 Octombrie 2012



Cu prilejul expo-conferintei IM World 2012, EXE Software a lansat versiunea Android a solutiei mobile esFields destinata colectarii, transmisiei si centralizarii de date. In cadrul lansarii au fost prezentate atat noile functionalitati ale aplicatiei, cat si beneficiile implementarii acestora pe care le vor avea utilizatorii aplicatiei, si au fost realizate demo-uri ale aplicatiei esFields pe tablete si pe smartphone-uri cu sistem iOS sau Android.
Pe langa oportunitatea de lansare a aplicatiei mobile esFields, EXE Software s-a bucurat de stabilirea a zeci de contacte de business care, pe viitor, pot fi concretizate in frumoase colaborari de lunga durata.
EXE Software a fost prezenta la stand cu produse specific dezvoltate pentru imbunatatirea activitatilor si optimizarea costurilor, precum solutii mobile pentru colectarea, transmisia si centralizarea de date, solutii colaborative pentru imbunatatirea fluxurilor de lucru si managementul intern al documentelor, aplicatii pentu managementul bazelor de date, analiza, statistica si raportare de date si sisteme de management al datelor de vanzari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite