Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox a lansat multifunctionala WorkCentre 5019/5021

23 Octombrie 2012



Xerox lanseaza imprimanta multifunctionala WorkCentre 5019/5021, care eficientizeaza procesele de lucru, economiseste timp si spatiu si creste productivitatea IMM- urilor, cu ajutorul functiilor de printare, scanare si copiere incorporate.
Noul multifunctional are o viteza de imprimare de pana la 20 de pagini pe minut si o capacitate de alimentare de 850 de coli de hartie.
Angajatii care lucreaza in afara birourilor pot folosi aplicatia Xerox de imprimare mobila, Print Back, ce permite utilizatorilor sa printeze la WorkCentre 5019/5021 de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau IOS.

„Design-ul, viteza si fiabilitatea multifunctionalului WorkCentre 5019/5021 simplifica administrarea documentelor, reduc timpul de lucru si consumul de resurse”, afirma Bogdan Ghețau, Office Solutions Product Manager, Xerox Romania.


Alte beneficii ale echipamentului sunt: imprimare fata-verso, pentru a reduce consumul de hartie; modul Toner Save (de economisire a tonerului), care reduce cheltuielile cu consumabilele; optiunea Copy Accounting (numarare a documentelor copiate), care permite pana la zece conturi de utilizatori parolate, cu limite individuale in privinta numarului de operatiuni de copiere, pentru un control mai eficient al costurilor etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite