Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vortex alege comunicatiile integrate Cisco

23 Octombrie 2012



Vortex, o companie specializata in design industrial pentru domeniul constructiilor de masini, a ales comunicatiile integrate Cisco pentru a se conecta si a colabora mai bine cu clientii interni si internationali. Vortex utilizeaza un sistem Cisco Smart Business Communication, ce include routing, switching, mobilitate si securitate, precum si echipamente de videoconferinta de inalta definitie, pentru a comunica si a schimba experienta intr-un mod mult mai eficient.

Compania Vortex a fost infiintata in anul 2007, are 15 angajati si este specializata in design industrial si modelare 3D. Vortex a avut nevoie, pentru biroul sau din Bucuresti, de o retea integrata care poate furniza comunicatii de date, video si audio intr-un mod securizat si fiabil si care se va putea adapta cu usurinta cerintelor din viitor.
Acoperirea wireless permite designerilor sa acceseze reteaua din orice punct al sediului. Managerii de proiect lucreaza uneori din alte locatii decat birourile, utilizand o conexiune VPN pentru a fi siguri ca informatiile circula in siguranta.

„Am ales Cisco deoarece solutiile de comunicatii la standard inalt satisfac nevoile companiei noastre de a fi productiva, de a spori nivelul de comunicare si colaborare si de a fi pregatita pentru a face fata cresterii viitoare a afacerii. Solutia Cisco de videoconferinta este, de asemenea, standardul utilizat de catre clientii nostri in intreaga lume, iar in acest fel putem conta pe o integrare perfecta in comunicarea noastra video. Astfel, reteaua ne ofera acum o platforma de comunicare securizata si de incredere”, a declarat Paul Frigout, Branch Manager la Vortex Romania.

Videoconferinta este realizata prin intermediul unui terminal Cisco C20, care permite conferinte video de inalta definitie cu partenerii si clientii. Pentru Vortex, videoconferinta este extrem de importanta, deoarece sedintele sau intalnirile de afaceri cu clientii abordeaza subiecte de design cu o componenta vizuala majora. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei video se realizeaza conferinte la distanta mult mai eficiente si creste viteza de luare a deciziilor, ceea ce rezulta intr-o crestere a productivitatii si in optimizarea costurilor, asociate cu eliminarea deplasarilor la distanta.

Proiectul a fost implementat de AGER Business Tech, partener Cisco Premier, care detine o specializare avansata in solutii de videoconferinta.
„Vortex ne-a oferit posibilitatea de a recomanda si implementa o solutie cu fiabilitate si scalabilitate dovedite. Sistemul Cisco Smart Business Communication este o solutie care ofera securitate, routing, switching si wireless ca o platforma pentru cele mai bune instrumente de colaborare oriunde si oricand. Interoperabilitatea sistemului de videoconferinta Cisco a fost factorul determinant al participarii la conferinte cu mai multe locatii. Expertiza tehnica detinuta de AGER a fost foarte apreciata”, a spus Irina Raducan, KeyAccount Manager la AGER Business Tech.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite