Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BRINEL, cel mai bun partener HP în 2012

24 Octombrie 2012



Compania BRINEL a obţinut din partea HP România premiul pentru cel mai bun partener în anul 2012.
La închiderea anului fiscal HP, echipa BRINEL a fost răsplătită pentru performanţele sale cu cea mai înaltă distincţie oferită partenerilor HP, «Best HP Gold Partner».


„BRINEL a fost cel mai bun partener HP în 2012, pe toate segmentele de business: Enterprise, PC-uri şi servicii. Am dorit să îi răsplătim pe măsura eforturilor şi priceperii de care au dat dovadă, cu trofeul anului: «Best HP Gold Partner». Performanţa BRINEL este cu atât mai bună cu cât sfidează climatul economic neprielnic. Investiţia consecventă în oameni, în dezvoltarea lor, dar şi deschiderea pentru noile tehnologii au condus la rezultate excelente atât pentru echipa BRINEL, cât şi pentru clienţii care le-au stat alături, considerându-i adevăraţi consultanţi în tehnologie”, a declarat Irinel Ilie, Enterprise Group Indirect Sales Manager, HP România.
Prin intermediul programului de parteneriat cu HP, BRINEL are acces la o serie de resurse tehnice şi echipamente demo, beneficiind şi de suportul necesar atât în fazele de proiectare, implementare, cât şi în cea de funcţionare a produselor livrate.


„HP este unul dintre partenerii noştri strategici. Am proiectat soluţii de tip e-administraţie, e-learning şi e-sănătate, precum şi soluţii pentru managementul universitar, utilizând servicii HP. În zona de infrastructură IT, am consolidat centre de date şi de disaster recovery şi am mărit numărul soluţiilor de stocare şi de virtualizare. De asemenea, BRINEL este prima companie din România care a primit statutul de HP & Microsoft Frontline Partner”, a declarat Răzvan Ionescu, HP Business Development Manager, BRINEL.
BRINEL a fost prima companie din România care a implementat soluţii de sisteme de stocare 3Par, având până în prezent patru implementări de acest tip. De asemenea, BRINEL este una dintre cele două companii din ţară care au aplicat pentru iniţiativa HP, «Cloud Center of Excellence», prin care poate livra servicii în cloud utilizând infrastructura HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite