Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

HP implementează servicii de comunicații de mare viteză pe noua autostradă A7 din Grecia

25 Octombrie 2012



Moreas S.A., compania care a proiectat, construit, finanțat și care operează și asigură mentenanța autostrada A7, care leagă orașele Corint și Kalamata, via Tripoli,furnizează soluții de comunicații de mare viteză pe noua autostradă din Grecia cu ajutorul unei soluții unificate de rețelistică wired și wireless de la HP.
Autostrada A7,de 205 km, care asigură o conexiune sigură și rapidă între Atena și Peninsula Peloponez, are 24 de intersecții speciale, 5 tuneluri, 6 poduri cu taxă, administrare neîntreruptă a traficului și 4 perechi de stații de servicii. Moreas avea nevoie de o soluție de comunicații viabilă prin care să actualizeze rețelele locale și pe cele cu acoperire largă de-a lungul autostrăzii A7 și să asigure accesul wireless la internet. HP a livrat o soluție completă cu o abordare unificată care nu este numai inteligentă și solidă, ci și simplificată și eficientă. Întreaga rețea este susținută de o ofertă de servicii excelente, cu garanție pe viață pentru majoritatea produselor.
Noua rețea HP cu administrare centralizată livrează de-a lungul autostrăzii comunicații wireless și wired sigure, cu viteze de 10GB pe secundă. Rețeaua asigură atât accesul la internet, cât și conexiuni de tip video și voice over IP. Rețeaua performantă de la HP se bazează pe standarde deschise, pentru interoperabilitate ușoară, și va fi întreținută și administrată în următorii trei ani prin portofoliul de soluții HP Technology Services.
Switch-urile modulare ultraperformante HP 7506 care stau la baza rețelei au un grad înalt de disponibilitate și o latență scăzută, asigurând comunicații sigure, eficiente și cu o viteză comparabilă cu cea a conexiunilor prin cablu. La nivelul de acces, switch-urile HP 5800 reduc consumul de energie și desemnează în mod automat rețele locale virtuale private (VLAN) pentru a elibera lățime de bandă pentru transmisia în bandă largă și de viteză mare și pentru trafic VoIP. Suportul pentru servicii IP avansate, precum IPv6, MPLS (Multi-protocol Label Switching) și adresarea de tip multicast pe nivelul al treilea, accelerează performanța sistemului de supraveghere CCTV de pe autostradă. Seria de controller-e HP MSM765 și seria de puncte de acces wireless HP MSM410 dual radio 802.11n administrează serviciile de internet wireless de-a lungul autostrăzii.
Continuitatea serviciilor este asigurată de HP Intelligent Resilient Framework (IRF), tehnologie inovatoare care unifică mai multe switch-uri HP, integrându-le într-un singur switch virtual ușor de administrat. HP IRF reduce complexitatea infrastructurii, crește siguranța rețelei și garantează procese de recuperare aproape instantanee în cazul producerii unui dezastru, asigurând astfel funcționarea neîntreruptă a serviciilor și aplicațiilor critice ale Moreas. Software-ul HP Intelligent Management Centre (IMC) facilitează administrarea centralizată a întregii rețele, asigurând astfel un maxim de eficiență. Unificarea administrării resurselor, serviciilor și utilizatorilor de rețea ușurează încărcarea de lucru pentru echipa de IT a Moreas și diminuează cheltuielile operaționale.
Experiența îndelungată a HP în domeniul rețelisticii a oferit companiei Moreas încrederea ca HP îi poate livra siguranța și gradul mare de disponibilitate de care avea nevoie. Expertiza tehnică a HP în migrarea rețelelor asigură comunicații performante care transformă noua autostradă într-un mediu cât mai sigur. HP Discover, cel mai important eveniment al HP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, va avea loc între 4-6 decembrie la Frankfurt, în Germania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite