Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox si McAfee lanseaza prima solutie de protectie antivirus pentru imprimante

25 Octombrie 2012Xerox si McAfee lanseaza o solutie de securitate impotriva virusilor si a programelor malware pentru prima imprimanta multifuncționala de rețea, care utilizeaza software-ul McAfee Embedded Control – o metoda avansata de filtrare, care permite accesul doar anumitor programe. In timp ce amenintarile sunt cel mai adesea asociate calculatoarelor personale, Xerox a demonstrat participantilor la Conferința de Securitate McAfee FOCUS 12 ca orice dispozitiv de retea este vulnerabil.


„Cand un dispozitiv multifunctional primeste date si le prelucreaza pentru imprimare, copiere, scanare sau fax, devine susceptibil la atacurile malware – o vulnerabilitate care, de multe ori, este trecuta cu vederea”, a declarat Tom Moore, vicepresedinte Embedded Security, McAfee.
Solutia de securitate propusa de Xerox si McAfee simplifica procesele pentru administratorii IT, gratie software-ului incorporat in controller-ul echipamentului (principalul computer al multifunctionalului), pentru a trimite alerte in timp real, pentru a urmari si a investiga momentul si originea amenintarilor si pentru a lua masurile corespunzatoare. Astfel, nu mai este nevoie ca administratorii IT sa preintampine amenintarile malware si sa le blocheze proactiv.

Programele McAfee Embedded Control and McAfee Embedded Management vor deveni disponibile in 2013, odata cu produsele din gama Xerox WorkCentre si ColorQube.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite