Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Star Storage lansează StarCapture Mobile, pentru maximizarea rezultatelor forței de vânzări

29 Octombrie 2012Star Storage, furnizor de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare și servicii Cloud, lansează StarCapture Mobile, modul din soluția de captură de date StarCapture, care permite achiziția datelor și completarea documentelor necesare întocmirii contractelor, aproape de client, utilizând un dispozitiv de tip tabletă. StarCapture Mobile a fost dezvoltată să ruleze inclusiv pe Windows 8, noul sistem de operare lansat de Microsoft.
StarCapture este o aplicație destinată convertirii documentelor din hârtie în format electronic, astfel încât informația conținută în aceste documente să fie accesibilă cât mai ușor și mai rapid, la distanță de un click.
Sistemul de captură a informaţiilor StarCapture reprezintă pentru orice organizație primul pas în gestiunea performantă a informaţiilor, permiţând conversia documentelor din format fizic în format electronic, precum şi extragerea informaţiilor necesare din cadrul acestora. Astfel, StarCapture contribuie în mod semnificativ la derularea eficientă a proceselor de lucru. De asemenea, organizaţiile pot să îşi organizeze unitar documentele, creând premisele unui acces facil şi sigur la arhive. StarCapture Mobile aduce beneficii majore și evidente pentru forța de vânzări a oricărei organizații, indiferent de dimensiunea sau obiectul ei de activitate, datorită faptului că este o soluție precisă care adresează o problemă concretă, nu un instrument pur tehnic. Colectând datele pe loc, se reduc semnificativ costurile, durata de procesare și erorile, timpul alocat anterior completării manuale a formularelor poate fi folosit pentru a prezenta clienților mai multe produse, iar datele se trimit la sediu pentru prelucrare atunci când este nevoie”, declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
În prezent, volumul foarte mare de informaţii și creșterea exponențială a acestora în cadrul organizaţiilor conduc la apariţia unei game variate de provocări, cum ar fi cele legate de riscul pierderii sau deteriorării documentelor fizice, timpul semnificativ necesar pentru regăsirea informaţiilor nestructurate, distribuţia greoaie a informaţiilor între utilizatorii autorizaţi din interiorul/exteriorul organizaţiei, costuri mari de copiere în cadrul procesului de documentare, asigurarea securităţii informaţiilor şi a continuităţii operaţionale, respectarea normelor legale în vigoare etc.
Aplicația StarCapture poate fi folosită într-o multitudine de scenarii cum ar fi: scanarea și distribuția corespondenței; păstrarea unor copii electronice fidele pentru toate documentele generate de organizație, constituirea unei arhive electronice de documente (de exemplu facturi, fluturași de salarii, documentație tehnică, documente oficiale) etc. De aceea, StarCapture oferă cel mai mare suport pentru procesul de luare fundamentată a deciziilor, permițând monitorizarea, administrarea, controlul şi marcarea performanţelor pentru toate procesele și sistemele de management.
Star Storage este singura companie românească care poate oferi o astfel de aplicație profesională pentru captura de documente, StarCapture acoperind toate scenariile posibile de utilizare, inclusiv pentru dispozitivele mobile și având nivelul de performanță și maturitate necesar pentru abordarea segmentului enterprise. Mai mult decât atât, prin integrarea StarCapture cu alte aplicații de business (ex. de Document Management, de tip ERP sau CRM), informația inclusă inițial în documentele în format pe hârtie este imediat disponibilă către toți utilizatorii în format electronic.
Noul modul, StarCapture Mobile, se pliază perfect pe caracteristicile timpurilor actuale, în care mobilitatea este un avantaj competitiv - cheie și nici o companie nu-și mai permite să stea și să-și aștepte clienții, ci trebuie să își deplaseze forța de vânzări acolo unde clienții sunt dispuși să cumpere.
Acest modul nou, StarCapture Mobile, completează suita StarCapture existentă de peste 7 ani pe piața din România, alăturându-se StarCapture Enterprise - soluția web utilă companiilor care procesează volume extrem de mari de documente prin fluxuri de procesare puternic specializate și StarCapture Desktop – potrivită perfect utilizării ad-hoc pentru scanarea, indexarea și salvarea documentelor pe disc sau în alte aplicații de gestiune.” declară Rareș Vasilescu, Software Development Director Star Storage.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite