Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Brinel realizeaza integrarea Microsoft Dynamics Nav 2013 cu Dynamics CRM si SharePoint

29 Octombrie 2012



O echipa de specialişti a companiei BRINEL a prezentat în premieră naţională Microsoft Dynamics Nav 2013, realizând integrarea acestei soluţii ERP cu Microsoft Dynamics CRM şi Microsoft SharePoint.
Participanţii la laboratorul hands-on „BRINEL - Next Step In Business Management”, desfăşurat în cadrul evenimentului «IT Today For A Cloud – Ready Tomorrow», au avut parte de o experienţă inedită, susținută de demonstrația live a funcționării integrate a trei soluţii de management al afacerii.
Astfel, BRINEL a demonstrat operativitatea soluției integrate, precum și reducerea fluxului de date și a operațiunilor redundante, persoanele implicate fiind rapid informate, fără a fi necesare alte proceduri.


„Am prezentat un flux complet, pornind de la comenzi de vânzări preluate din aplicaţia Microsoft Dynamics CRM, continuând cu promisiunea de comandă către client, calculul planului de aprovizionare, generarea comenzii către furnizor, recepţia mărfii şi întoarcerea la comanda de vânzare pentru a procesa livrarea şi a factura comanda”, precizează Anna Maria Grecu, Senior Consultant, BRINEL.
Datele procesate în aplicaţia CRM (Microsoft Dynamics CRM) au fost preluate de ERP (Microsoft Dynamics Nav), iar starea comenzilor procesate în ERP s-a întors în aplicaţia CRM oferind informaţii despre stadiul procesării comenzii şi despre momentul livrării mărfii către client. Pe de altă parte, datele au fost preluate de către modulul de BI (Business Intelligence) din portalul Microsoft Share Point 2012 fiind prezentate sub formă de rapoarte complexe.


„În cadrul laboratorului au fost prezentate noile facilități tehnologice oferite de soluția ERP Microsoft Dynamics Nav 2013. Una din noutăţi este posibilitatea de a utiliza trei clienți în Nav - Client Windows, Client WEB și Client Nav integrat cu Share Point pentru a accesa baza de date NAV 2013”, declară Ioan Miclea, Senior Developer BRINEL.


De asemenea, a fost prezentată şi o funcţionalitate îmbunătăţită a Microsoft Dynamics Nav 2013, şi anume urmărirea fluxului de numerar. Modul în care este implementată acum răspunde celor mai exigente cerinţe, intrările în analiza fluxului de numerar fiind complet parametrizabile, punând la dispoziţie şi diferite variante de analiză şi predicţie.
„Soluția Microsoft Dynamics Nav 2013, prezentată în premieră în România, poate fi livrată ca serviciu în cloud sau poate fi instalată pe infrastructura IT a clienților. Această variantă este cea mai rapidă, fiind optimizată pentru exploatarea
facilă de către utilizatori”, declară Ovidiu Teodorescu, Senior Product Manager BRINEL.


Discuțiile determinate de conceptele prezentate în cadrul laboratorului au demonstrat interesul participanților, manageri IT din companii, față de noutățile tehnologice prezentate.
„Laboratorul realizat de BRINEL a fost cât se poate de util pentru a înţelege modalitatea prin care putem să ne îmbunătăţim procesele în cadrul companiei cu ajutorul unor soluţii integrate, recunoscute la nivel mondial. Sunt încântat că am luat parte la acest exerciţiu extrem de dinamic şi inovativ şi apreciez în mod deosebit faptul că mi s-a oferit ocazia de a testa în premiera cea mai nouă versiune ERP a Microsoft, Dynamics NAV 2013”, declară Mihai Turcu, Data Base Administrator Dacia Service Cluj Feleac.
«IT Today For A Cloud – Ready Tomorrow» este cel cel mai mare eveniment IT&C din Transilvania, organizat de BRINEL cu ocazia aniversării a 21 de ani de activitate. În cadrul prezentărilor şi laboratoarelor hands-on, au fost discutate şi analizate tendinţele tehnologice IT&C de către specialiştii BRINEL şi de partenerii companiei, lideri mondiali ai industriei IT&C.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Georgi
Very interesting article!
18 Mai 2014, 01:57:03