Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

MIRA TELECOM prezentă cu un sistem integrat de management al securității la Romanian Security Fair 2012

31 Octombrie 2012MIRA TELECOM a fost prezentă cu unul dintre cele mai importante produse de securitate proprii la standul de la expoziția internațională dedicată sistemelor și serviciilor de securitate Romanian Security Fair. Echipa tehnică și cea de vânzări din cadrul companiei au oferit vizitatorilor standului MIRA TELECOM informații detaliate despre modul de funcționare și despre beneficiile sistemului de securitate integrat Mira Security Sphere .
Mira Security Sphere este platforma software pentru managementul integrat al securitătii, care integrează subsisteme multiple: de supraveghere video (analogic și IP), de detecție și alarmare la efracție, de control acces, de detecție și semnalizare incendiu, de stingere incendiu, GIS (Sistem Informațional Geografic) și automatizări industriale.
Evenimentele generate de subsistemele de securitate sunt tratate integrat și în timp real la nivel de centru de comandă, existând posibilitatea de a crea evenimente complexe de securitate, prin care se oferă operatorului o imagine de ansamblu a situației operaționale.
Sistemul are arii de aplicabilitate diverse: aeroporturi, gări, porturi, bănci, instituții publice, spitale, centre comerciale, clădiri de birouri, instituții de învățământ, muzee, expoziții, penitenciare, fabrici, clădiri industriale, depozite.
“Majoritatea celor care ne-au vizitat la stand sunt specialiști în domeniul securității, interesați de modul de funcționare a sistemului pe care noi l-am creat. Mira Security Sphere a trezit interesul potențialilor clienți prin beneficiile care includ scăderea costurilor operaționale, de implementare sau de înlocuire a unor componente, posibilitatea ridicată de integrare cu alte platforme și aplicații și nu în ultimul rând prin creșterea nivelului de protecție a obiectivelor. Mira Security Sphere introduce concepte inovative în domeniul securității, iar pe această cale îi invit pe toți cei interesați să le descopere în discuțiile cu specialiștii noștri.” a spus Silviu Ciobanu, director R&D Mira Software.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite