Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

TotalSoft include module noi in Charisma ERP 2013

31 Octombrie 2012



TotalSoft anunţă includerea unor module noi, cu funcţionalităţi extinse, în cadrul noii generaţii a aplicaţiei Charisma ERP 2013, aplicaţie care va fi lansată pe piaţă în această toamnă, cu ocazia Zilelor TotalSoft. Charisma ERP 2013 propune instrumente noi, puternice, adaptate legislaţiei în vigoare, special dezvoltate pentru simplificarea activităţii producătorilor agricoli, a companiilor din sectoarele Oil&Gas şi energetic, dar şi a retailerilor şi marilor distribuitori.


Charisma ERP 2013 oferă soluţii avansate pentru susţinerea afacerilor on-line, prin integrarea unui modul eShop, dar şi soluţii de mobilitate, prin eficientizarea flotelor auto sau prin introducerea smartphone-urilor în gestiunea activităţii companiilor.
Cu această nouă versiune, TotalSoft își consolidează poziția de lider al pieței de ERP și întegrează în Charisma noi funcții de planificare, gestionare şi monitorizare a performanţei companiei. Produsul înglobează o expertiză unică în Romania, construită pe parcursul a 10 ani, timp în care a evoluat alături de mari jucători ai economiei, companii precum A&D Pharma, Fildas, General Electric, Romtelecom, Daimler Mercedes Benz România, Henkel, Agroalim, Cosmote, Lanțul Hotelier Continental, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria sau UniCredit Țiriac Bank.


„Pe lângă modulele și funcționalitățile noi, gândite să contracareze perturbarea activității companiilor datorată instabilităţii economice, noua versiune de Charisma aduce în plus o mai mare viteză de reacție. Am crescut performanța soluției, în special în zona de comenzi, facturare, raportare, aprobări cereri, furnizori, activitățile făcându-se foarte repede, indiferent de mărimea bazei de date”, spune Vlad Cristuțiu, Product Manager Charisma.


Printr-o legatură online cu o bază de date complexă, evaluarea riscurilor financiare se poate face mult mai atent, permițându-le clienților Charisma să obțină informații privind istoricul companiilor în maxim 24 ore de la lansarea comenzii. De asemenea, utilizatorii Charisma 2013 pot monitoriza și serviciul de identificare și semnalare a modificărilor care apar în profilul firmelor din România, fiind atenționați automat dacă clienții sau partenerii sunt incluși în Buletinul Procedurilor de Insolvență.


Charisma 2013 introduce funcționalități extinse în modulul Fleet Management care oferă acum interfeţe de configurare şi utilizare net superioare. În plus, noile facilități au fost gândite să eficientizeze, modulul fiind special proiectat pentru a optimiza procesul de gestionare a flotelor și subflotelor, a schimbărilor de anvelope și a reparațiilor, precum și a istoricului centrelor de cost asignate vehiculului, cu impact în alocarea corectă a costurilor asociate mașinii. Interfațarea nativă cu Charisma GPS tracking și preluarea kilometrilor din aplicația GPS automatizează gestionarea și urmărirea completă a kilometrajului.


Creșterea magazinelor online în business-ul de retail a fost prevazută în Charisma ERP 2013 prin includerea unui modul nou de eShop cu o interfață extrem de prietenoasă. Pe lângă achizițiile care se pot face extrem de rapid, modulul perimite o configurare ușoară a produselor și oferă opțiuni avansate de fidelizare, de la acumularea de puncte și până la utilizarea de vouchere.


Charisma ERP 2013 va fi prezentată în premieră în cadrul evenimentului Zilele TotalSoft, care se va desfăşura în perioada 14-15 noiembrie la Hotel Marriott din Bucureşti. Companiile care se preînregistrează pentru o demonstraţie gratuită a soluţiei la sediul lor, la adresa http://www.charisma.ro/demo, beneficiază de o reducere de 20% din valoarea licenţelor soluţiei până la data evenimentului de lansare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite