Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

NATO asigură securitatea informațiilor sensibile cu solutiile TITUS și McAfee

06 Noiembrie 2012



Multe dintre cele mai mari organizații din lume realizează beneficii datorită utilizării soluțiilor de clasificare Titus, coroborat cu Prevenția Împotriva Pierderii de Date McAfee (DLP), pentru a proteja informațiile sensibile. NATO utilizează Mesajul de Clasificare TITUS în combinație cu DLP McAfee pentru a se asigura că informațiile cele mai sensibile sunt trimise în mod corespunzător și protejate eficient. "Există mai multe moduri în care informațiile pot părăsi rețelele, dar până când nu vom înțelege informațiile, nu vom putea identifica unde și când s-au pierdut," a declarat John Tatman, Inginer Principal la Asigurarea de informații NATO. "Schimbul de informații cu o coaliție tot mai mare de parteneri sporește riscurile în acest domeniu. Utilizarea Clasificării TITUS în același timp cu DLP McAfee este unul dintre pașii luați de NATO pentru a ne asigura că vom identifica în mod eficient și vom îmbunătăți securitatea informațiilor noastre."
Integrarea soluțiilor de Clasificare TITUS și DLP McAfee reduce riscul de pierdere a datelor prin captarea cunoștințelor inerente ale utilizatorilor finali despre sensibilitatea informațiilor. Cele două cereri lucrează împreună pentru a face aceste informații disponibile pentru McAfee - gazdă - și rețeaua bazată pe DLP. Soluțiile DLP pot lua apoi acțiuni bazate pe clasificare cu etichete a utilizatorilor și a metadatelor corespunzătoare. Utilizatorii sunt împuterniciți să clasifice informații, eliminând riscul de a se baza exclusiv pe conținutul automat de scanare pentru a determina ceea ce este sensibil. Utilizatorul final, care cunoaște cel mai bun conținutul, poate eticheta proactiv informațiile sensibile pentru decizii DLP mai inteligente și precise.
"Multe organizații mari, cum ar fi NATO, văd beneficiile utilizării împreună a Clasificării TITUS și DLP McAfee pentru a proteja informațiile sensibile", a declarat Tim Upton, Fondatorul, Președintele și CEO TITUS. "Interoperabilitatea dintre produsele noastre vă va ajuta să asigurați organizațiile din toate sectoarele că vor fi capabile să transmită efectiv informații în timp ce sunt protejate să nu intre pe mâna unor persoane nepotrivite. Relația dintre TITUS și McAfee și interoperabilitatea produselor noastre este un beneficiu de necontestat pentru clienții noștri actuali și viitori. "
Prin combinarea Mesajului de Clasificare TITUS cu DLP McAfee, organizațiile pot crea politici pentru date reglementate sau sensibile care nu pot fi altfel etichetate ca fiind sensibile. Soluțiile McAfee și TITUS au în comun creșterea conștientizării și responsabilității prin încurajarea utilizatorilor de a revizui ceea ce sunt pe cale a trimite și pentru a-i ajuta să prevină încălcări ale politicilor companiei. Soluțiile TITUS au o integrare perfectă cu cel mai avansat și scalabil software de management al securității în industrie: software-ul McAfee®ePolicy Orchestrator® (EPO McAfee ™). Software-ul ePO McAfee poate fi folosit pentru a implementa soluțiile TITUS pe final și pentru a verifica clasificarea informațiilor în cadrul întreprinderii.
"Suntem încântați să vedem clienți precum NATO că beneficiază de ajutorul integrării DLP McAfee și Soluția de Clasificare și Protecție a informațiilor TITUS", a declarat Ed Barry, Vicepreședinte al Alianței de Securitate a Inovației, McAfee. " Soluția de Clasificare TITUS completează DLP McAfee, și această soluție comună oferă clienților noștri un control mai mare asupra gestionării circulației informațiilor sensibile a acestora."



Tags: McAfee, DLP, Titus, NATO

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite