Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Star Storage, singura companie IT locală cu două soluții certificate de către EMC

06 Noiembrie 2012



Star Storage, furnizor de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare data center și servicii Cloud și totodată Partener Velocity Premier al EMC, a obținut certificarea soluţiei Contract Administration din partea EMC. Soluţia Star Storage a fost publicată în Galeria de Soluții EMC şi va fi prezentată și în cadrul conferinţei anuale EMC Momentum Europe 2012, care are loc la Viena, în perioada 5 - 8 noiembrie 2012.
Aceasta este a doua soluție creată de Star Storage și certificată de EMC, leaderul american în produse, servicii şi soluţii pentru stocarea şi managementul informaţiei, după Star Documentum Connector for HCP, care a obținut aceeași certificare EMC în septembrie 2009.
Această soluție adresează provocările din ce în ce mai mari cu care se confruntă atât organizaţiile publice, cât şi cele private, provocări relaționate la administrarea documentelor aferente contractele lor. Contractul - cândva un simplu document menit doar să protejeze părţile împotriva celui mai pesimist scenariu - a evoluat într-un instrument dinamic şi puternic, cu propriul său ciclu de viață. La dificultățile actuale de gestionare a contractelor se adaugă şi creşterea semnificativă a numărului lor, contractele fiind baza pe care oricare organizaţie trebuie să funcţioneze în relațiile sale cu partenerii. Ineficienţa realizării şi monitorizării evoluției contractelor conduce la pierderi foarte mari de timp şi resurse, iar lipsa de vizibilitate și transparență între părţile interesate poate determina reînnoirea nedorită, inutilă sau incapacitatea analizării corecte a cheltuielilor aferente contractului.
Cu soluţia Contract Administration de la Star Storage, clienții pot obține rapid o perspectivă de ansamblu asupra tuturor informaţiilor contractului, a modificărilor făcute de fiecare utilizator și să centralizeze toate informaţiile contractuale relevante despre un partener (furnizor sau client). Prin utilizarea acestei aplicații, toate contractele organizației dumneavoastră sunt stocate în siguranță şi disponibile imediat pentru o verificare rapidă ori de câte ori este necesar. Navigarea printre date şi documente este foarte facilă, utilizând comenzi rapide sau scurtături pentru elementele cele mai importante. Toate aceste beneficii și multe altele oferite de soluția Contract Administration de la Star Storage contribuie semnificativ la fundamentarea proceselor decizionale și de business și la reducerea timpului aferent acestora”, declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Soluţia Contract Administration de la Star Storage este un instrument puternic, care ajută companiile și instituțiile publice să aibă o evidență foarte clară a contractelor cu clienții și cu furnizorii, inclusiv a tuturor documentelor relaționate la un contract - anexe, comenzi, facturi etc, pe toată durata de viață a acestora.
Folosind această soluție, organizațiile își gestionează eficient contractele, având siguranța că toate detaliile contractelor sunt înregistrate şi monitorizate. În plus, aplicația oferă și o pagină sumarizatoare, o "copertă", care este actualizată automat cu informaţiile relevante cu privire la contract. Aplicația are multiple funcţii utile care facilitează monitorizarea evenimentelor contractuale, a alertelor şi a tuturor informațiilor aferente.
Suntem foarte mândri pentru obținerea certificării “EMC Certified”pentru o a doua soluţie Star Storage, ceea ce demonstrează echivalentul excelenţei la care a ajuns Star Storage la nivel mondial. Prima certificare ”EMC Certified” am obținut-o în septembrie 2009 pentru Star Documentum Connector for HCP, care în prezent este folosit de clienţi din toată lumea și este foarte apreciat, atât din perspectiva functionalităţilor, cât și pentru simplitatea instalării”, a declarat Rareș Vasilescu, Software Development Director Star Storage.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite