Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

PayPoint România intră pe piaţa vânzărilor directe

07 Noiembrie 2012PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi compania de produse cosmetice Oriflame România anunţă semnarea unui acord de colaborare. Prin încheierea parteneriatului cu Oriflame, PayPoint România intră pe un nou segment de servicii: plăţi facturi pentru companiile care folosesc sistemul vânzării directe.
Astfel, începând cu această lună, facturile Oriflame pot fi plătite mai uşor, mai rapid şi fără niciun comision prin terminalele PayPoint instalate în peste 6.800 magazine din toată ţară.
Semnarea parteneriatului cu Oriflame România este o realizare importantă pentru noi, deoarece implică extinderea sectoarelor pe care suntem prezenţi la momentul actual. Astfel, consultanţii Oriflame pot rezolva printr-un singur drum mai multe sarcini administrative: îşi pot plăti utilităţile şi ratele, încărca electronic cartele de telefonie mobilă, transfera bani şi iată, acum pot plăti şi facturile pentru comenzile Oriflame. Mai mult, aceasta este o veste bună şi pentru comercianţii PayPoint, deoarece estimăm că această colaborare va creşte semnificativ traficul în magazinele partenere”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint România.
Despre parteneriatul cu PayPoint, Bogdan Bulumete, Director Financiar Oriflame România a declarat: „În parteneriatul cu PayPoint mizăm în primul rând pe siguranţa serviciilor şi pe acoperirea foarte bună a reţelei de comercianţi în toată ţara. Ne bucurăm că le putem oferi consultanţilor Oriflame posibilitatea de a plăti acum facturile în magazinele lor de proximitate unde există un terminal PayPoint. Este o modalitate rapidă, comodă şi sigură şi suntem încrezători în înregistrarea celor mai bune rezultate prin această colaborare.”
În vederea efectuării unei plăţi prin sistemul PayPoint, consultantul Oriflame trebuie doar să vină cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, iar terminalul transmite tranzacţia în serverele PayPoint, unde este procesată în doar câteva secunde. Dupa ce terminalul confirma efectuarea tranzacţiei, consultantul Oriflame achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite