Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Parteneriat de distribuţie Epson România – IT Smart Distribution

07 Noiembrie 2012Epson România anunţă semnarea parteneriatului cu IT Smart Distribution, care devine unul dintre distribuitorii brandului la nivel naţional. Parteneriatul are ca obiect distribuţia imprimantelor şi a multifuncţionalelor Epson (business inkjet, inkjet, laser), a consumabilelor, a imprimantelor foto profesionale, a scannerelor destinate utilizatorilor individuali, companiilor sau fotografilor, a imprimantelor matriceale, precum şi a proiectoarelor Epson din gamele business, educaţional şi home cinema.
IT Smart Distribution este o companie nou înfiinţată pe piaţa de distribuţie IT&C din România care îşi propune să acopere un portofoliu de produse şi servicii premium, contribuind astfel la creşterea eficienţei afacerii clienţilor şi la reducerea costurilor acestora.
"IT Smart Distribution este un distribuitor cu un potenţial ridicat, datorită unei echipe dedicate, capabilă să înţeleagă necesităţile unei pieţe dinamice, din ce în ce mai orientată către soluţii care pot oferi clienţilor cele mai bune rezultate la costuri reduse”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria. „Suntem convinşi că acest parteneriat oferă brandului Epson un plus de prezenţă pe piaţa IT la nivel naţional, oferindu-ne posibilitatea de a adapta oferta de produse la aşteptările clienţilor noştri” adaugă domnia sa.
Ghidaţi de principala noastră valoare – parteneriatul – echipa noastră se dedică total dezvoltării şi menţinerii relaţiilor de succes pe termen lung atât cu clienţii nostri, cât si cu furnizorii de produse şi soluţii” a declarat Horia Chitu, Director General IT Smart Distribution. „Viziunea noastră este de a fi cel mai bun distribuitor cu valoare adăugată în România”.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite