Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Sage lansează noua versiune a Sage ERP X3 la Binary 2012

07 Noiembrie 2012



Grupul Sage, al treilea producător de soluții ERP la nivel mondial, lansează în România noua versiune a soluţiei de management al resurselor întreprinderii Sage ERP X3 6.5, care aduce îmbunătăţiri majore utilizatorilor. Această versiune este prezentată în cadrul în cadrul „Expoziţiei Internaţionale de Software BINARY 2012”, ce are loc în perioada 7-9 Noiembrie, la Standul Sage, nr. 58.
Fiind uşor de utilizat, Sage ERP X3 6.5 aduce peste 80 de îmbunătăţiri faţă de versiunea anterioară. Una dintre noile aplicaţii este integrarea soluţiei CRM pentru îmbunătăţirea eficienţei gestiunii relaţiei cu clienţii.
Totodată, noua soluţie nu răspunde doar nevoilor funcţionale ale companiei, ci sprijină şi performanţa acesteia: prin integrarea Sage ERP X3 EDM, soluţie avansată de management al documentelor electronice, noua versiune Sage ERP X3 6.5 permite, pe lângă stocarea unui volum important de date în format electronic, fluidizarea interacţiunii, automatizarea activităţilor şi optimizarea timpului necesar pentru identificarea conţinutului căutat.
O altă îmbunătăţire majoră este reprezentată de alianţa globală între Sage şi Verteego, furnizor internaţional de soluţii de gestiune a mediului, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a răspunde mai eficient legislaţiei referitoare la protejarea mediului înconjurător. Conectivitatea la platforma online REACH dezvoltată de Verteego oferă o soluţie complexă ce automatizează procesul de urmărire a substanţelor chimice periculoase în lanţul logistic şi facilitează conformarea partenerilor la legislaţia REACH în vigoare.
Soluţia de management al întreprinderii Sage ERP X3 a devenit disponibilă în România în luna aprilie a anului 2012 printr-un parteneriat exclusiv cu DEVEHO Software Consulting. Companiile care un implementat deja Sage ERP X3 pe piaţa locală pot face actualizarea la noua versiune cu suport din partea DEVEHO Software Consulting.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite