Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Mai sunt doua zile pana la Startup Weekend Romania!

07 Noiembrie 2012



Doar doua zile ne mai despart de Startup Weekend România, eveniment în cadrul căruia peste 80 de participanţi vor pune bazele propriilor afaceri sub îndrumarea unor mentori de calibru internaţional. Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate prin înregistrarea pe site-ul http://romania.startupweekend.org.


Organizat în cadrul Bucharest Tech Feast, Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care aduce împreună tineri pasionaţi de antreprenoriat care formează echipe în jurul ideilor participanţilor, dezvoltă produse şi lansează noi companii în doar trei zile. La final, echipele participante îşi prezintă conceptul de business în faţa unui juriu de specialitate.


Şi de această dată participanţii vor avea oportunitatea de a învăţa cum să dezvolte o afacere de succes de la antreprenori şi investitori din întreaga lume. Printre aceştia se numără Bill Liao (Venture Capitalist SOS Ventures), Alex Barrera (CEO şi Fondator Press42.com), Andreas Klinger (Co-Fondaotr Lookk), Rune Theill (Co-Fondator Rockstart), Andrei Pitiş (Preşedinte ANIS), Hans Christian Boos (Fondator şi CEO Arago AG) sau Atiq Khan (Senior Partner Punchlime şi fost membru al echipei Google din Europa Centrală şi de Vest). În plus, Denis Todirică, Fondator Glazeon şi participant in programul Startup Chile, va împărtăşi celor prezenţi secrete din culisele unui startup de succes.


Evenimentul va debuta vineri, 9 noiembrie, cu o sesiune de pitching în cadrul căreia participanţii îşi vor prezenta ideile de afaceri şi vor încerca să atragă susţinerea publicului, echipele urmând să fie formate în jurul celor mai bune idei determinate prin vot. Zilele de sâmbătă şi duminică vor fi dedicate dezvoltării unui business case solid şi a unui produs minim viabil de către echipele participante în concurs. Startup Weekend se va încheia cu prezentarea proiectelor şi a prototipurilor dezvoltate în faţa unui juriu de specialitate format din antreprenori şi investitori din întreaga lume.
Anul acesta, Startup Weekend pune la bătaie premii speciale pentru participanţi: echipa câştigătoare se aliniază la Global StartUp Battle şi va intra în lupta pentru invitaţiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress care va avea loc la Rio de Janeiro, o vizită la San Francisco pentru o întâlnire cu oameni influenţi din comunitatea antreprenorială şi multe alte premii care vor fi anunţate ulterior.


„Startup Weekend România oferă participanţilor o experienţă inedită şi îi învaţă cum să pună bazele unui startup de succes. Îi invităm pe toti cei pasionaţi de antreprenoriat şi pregătiţi să răspundă provocării de a construi un startup în 54 de ore să profite de această oportunitate şi să îşi rezerve unul dintre ultimele locuri disponibile la eveniment”, a declarat Anca Foster, Coordonator Operaţiuni Startup Weekend în Europa Centrală şi de Est.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite