Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LLP GROUP se extinde pe piața Americii de Nord

13 Noiembrie 2012



LLP Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții ERP din Europa, anunță extinderea sa în America de Nord pentru a deservi piețele din Statele Unite, Canada și Caraibe. Prin intermediul filialei sale din America de Nord, LLP Group se va concentra în continuare, în calitatea sa de Infor Gold Partner, pe distribuirea Infor SunSystems, un software pentru managementul financiar și a Infor EAM, un sistem pentru managementul activelor întreprinderii. În plus, LLP America de Nord va fi și distribuitor de systems@work, care include time@work, un software de automatizare a serviciilor și expense@work, o aplicatie ‘web-based’ pentru managementul cheltuielilor. Cu noua sa filiala din SUA, LLP Group este alcătuita acum din 10 companii ce furnizează servicii de consultanță și soluții software de business companiilor din Europa Centrala și de Est, Rusia, Belgia, Luxemburg, Mexic și America de Nord.
De-a lungul istoriei sale, LLP Group a lucrat cu numeroase filiale ale unor companii multinaționale de pe piața europeană implementând sisteme ce au gestionat condiții diverse și complexități sporite. "Suntem foarte încântați de deschiderea unui nou birou în Statele Unite ale Americii. De la fondarea grupului, cu 20 de ani în urma, LLP a lucrat în întreaga lume, perfecționându-și abilități și acumulând noi experiențe. Multe dintre proiectele noastre ne-au condus deja spre Statele Unite, și avem toata încrederea ca putem găsi noi clienți. Împreună cu Infor, vom continua sa oferim soluții software și servicii de consultanță la cele mai înalte standarde ", afirma președintele și fondatorul Grupului LLP, Adam Bager.
Barbara Dreska, COO la LLP Group și Manager al LLP America de Nord, explica: "Luând în considerare studiile de piața, am simțit ca deschiderea unei noi filiale în Statele Unite a fost un pas de la sine de interes, un pas logic pe care l-am urmat. Știm ca există multe companii americane ce căuta piețe noi de desfacere și/ sau achiziționează companii străine pentru a-și mari competitivitatea. Aceste companii pot beneficia acum de sistemele și serviciile noastre. Alegerea potrivită a partenerul de servicii face parte integrantă din succesul firmei iar LLP este un partener pe care clienții noștri pot conta. "



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite