Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox a fost poziţionată de Gartner în cadranul de lideri pe segmentul serviciilor de imprimare

15 Noiembrie 2012



Xerox a fost poziţionată în cadranul de lideri pe segmentul serviciilor de imprimare (MPS), în raportul Gartner din 2012 - Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide. Dezvoltat de Gartner pentru a evalua modul în care furnizorii de tehnologie îşi respectă viziunea, Magic Quadrant este un instrument de cercetare care oferă o reprezentare generală a direcţiei pieţei, a nivelului de maturitate şi a participanţilor.
Rămânând liderul pieţei pe segmentul MPS, Xerox ajută companiile să folosească o strategie MPS, care să vină în întâmpinarea nevoilor aflate în schimbare ale angajaţilor, - de la sprijinul acordat celor care lucrează în afara birourilor şi cu propria politică privind utilizarea echipamentelor, la securizarea datelor confidenţiale şi simplificarea proceselor complexe de business prin noi modalităţi de lucru, atât pentru documente fizice cât şi pentru cele digitale.
“MPS a evoluat dincolo de nivelul simplului management al documentelor tipărite, trecând la rezolvarea problemelor de business”, a spus Andrew Morrison, senior vice president, Xerox Managed Print Services Business. “Xerox se află pe o poziţie de lider, pentru că a valorificat expertiza în domeniul proceselor de business şi al externalizării IT, pentru a optimiza modul în care oamenii lucrează.”
Noile instrumente de evaluare şi raportare ale NewField IT (companie achiziţionată de către Xerox) vin în întâmpinarea cererii tot mai mari înregistrate pe segmentul IMM-urilor – demonstrând potenţialul pentru reduceri de costuri de până la 30%, eficienţa energetică îmbunătăţită şi productivitate sporită adusă de utilizarea MPS. Pentru ca IMM-urile să beneficieze de MPS, în acest an Xerox a creat o structură organizaţională dedicată, Channel Partner Operations, care oferă resellerilor IT un acces sporit la oferte de servicii de imprimare personalizată.
Ca lider global pe segmentul MPS, Xerox lucrează cu companii de toate mărimile, simplificându-le modul de lucru cu documentele – astfel, angajaţii petrec mai puţin timp cu activităţile legate de documente şi mai mult timp pentru activităţile principale de business. Xerox integrează MPS în infrastructura IT, pentru a ajuta la organizarea inteligentă a informaţiei – atât din surse electronice, cât şi fizice. Compania a fost poziţionată, şi anul trecut, în cadranul liderilor pe segmentul MPS, de raportul Gartner – (Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Oct. 25, 2011).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite