Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

ProCredit Bank a lansat ProB@nking Plus, noua platforma de internet banking

15 Noiembrie 2012



ProCredit Bank a lansat ProB@nking Plus, noua aplicaţie de internet banking care aduce clienţilor persoane fizice şi juridice o mai mare flexibilitate şi mobilitate în desfăşurarea operaţiunilor bancare zilnice.
Cu ProB@nking Plus, clienţii îşi pot gestiona, fără să mai fie necesar să se prezinte la bancă, orice tip de cont de care au nevoie. Accesul împuterniciţilor pe conturile proprii sau pe conturile firmei poate fi personalizat, clienţii putând stabili tipul de tranzacţii care se pot face sau limitele de sume care pot fi tranzacţionate de către fiecare persoană autorizată în parte. De asemenea, clienţii pot deschide sau închide conturi curente, conturi de economii sau depozite.
Aplicaţia permite efectuarea oricăror tip de plăţi naţionale, internaţionale, către furnizorii de utilităţi, de Trezorerie, etc. şi gestionarea online a cardurilor bancare. Astfel, cardurile pot fi blocate sau deblocate direct de către client sau împuternicit, iar cererile pentru carduri noi pot fi trimise online, direct prin intermediul aplicatiei.
Activarea de servicii adiţionale poate fi făcută direct de către client, fără a fi necesară deplasarea la bancă. De asemenea, aplicaţia poate fi personalizată, făcând facilă accesarea directă a serviciilor utilizate cel mai des de către clienţi în funcţie de nevoile bancare curente sau în funcţie de utilizator.
Aplicaţia ProB@nking Plus este disponibilă pentru clienţii noi de la 1 noiembrie, urmând ca actualii utilizatori de ProB@nking, aplicaţia curentă a băncii, să fie transferaţi automat la noua platformă din 26 noiembrie 2012. Pentru clienţii existenţi, costurile de administrare a serviciului rămân aceleaşi până la finalul anului 2012.
Pentru a se familiariza cu noua aplicaţie, persoanele interesate să testeze noile funcţionalităţi pot încerca versiunea ProB@nking Plus Demo, accesibilă atât pe site-ul băncii www.procreditbank.ro, cât şi in sucursalele şi agenţiile ProCredit Bank unde au la dispoziţie un spaţiu dedicat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite