Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Revista Market Watch a decernat premiile „Femei in tehnologie”

16 Noiembrie 2012





Premiul a fost ridicat de Vlad Bog, director de resurse umane Microsoft Romania



Premiul pentru „ Cea mai bună initiativa de sustinere a femeilor din IT&C”
Girls in Tech
La inceputul acestei luni, Bucurestiul a gazduit Bucharest Tech Feast, care a reunit trei evenimente dedicate industriei IT&C, cu scopul de a promova si sustine inovatia si antreprenoriatul.
Bucharest Tech Feast a debutat cu lansarea capitolului romanesc al Girls in Tech, organizatie a carei misiune este de a forma o comunitate a femeilor care profeseaza in domenii tehnice. Aceasta initiativa este unica in Europa de Est, Bucurestiul fiind cel de al patrulea oras din Europa, care va gazdui o astfel de comunitate.


Premiul a fost inmanat Catalinei Rusu, fondator Girls in Tech Romania


Premiul pentru „Antreprenoriat feminin in IT”
Irina Oprea, Director general System Innovation RO
La 27 de ani, Irina Oprea conduce o echipa de cinci oameni, care fac consultanta, suport si implementare pentru companii din Romania si strainatate.
Irina era in anul II la Facultatea de Cibernetica atunci cand, intr-o tabara de vara organizata la Tusnad de ASE, a aflat ce inseamna un ERP. I s-a parut mult mai interesant decat programarea si s-a hotarat sa schimbe macazul. A descoperit SAP Business One, nelocalizat in Romania si a intrat astfel pe o nisa de piata, alaturi de un partener din Danemarca. Majoritatea clientilor companiei conduse de Irina au o cifra de afaceri de 10 milioane de euro. De altfel, Business One este un ERP dedicat companiilor mici si medii, cu maxim 100 de utilizatori in sistem.
Pentru ca ne-a placut povestea afacerii dezvoltate de Irina, revista Market Watch i-a oferit premiul pentru Antreprenoriat feminin în IT.


Irina Oprea



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite