Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox DocuMate 3920 facilitează captarea securizată a documentelor

20 Noiembrie 2012



Xerox lansează un scanner color de rețea, de tip duplex. Folosind fie platanul (panoul de scanare), fie alimentatorul automat cu o capacitate de 50 de pagini, utilizatorii pot să scaneze ambele fețe ale unui document şi să-l trimită către e-mail, fax sau imprimantă, prin intermediul unui ecran tactil LCD de 7 inch, care afișează toate modurile de operare. Scanerul este dotat cu o tastatură virtuală QWERTY, făcând introducerea datelor ușoară și rapidă.
Xerox DocuMate 3920 oferă birourilor mici și mijlocii posibilitatea ca angajaţii/ utilizatorii să aibă un acces securizat şi o administrare facilă, prin intermediul unei pagini web de configurare și printr-o conexiune Ethernet standard.
Scannerul DocuMate are o viteză de scanare de 20 de pagini pe minut şi 14 imagini pe minut, față-verso. Dispozitivul suportă LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) care oferă acces direct la directoarele de email Exchange Microsoft Server și la asistenţă pentru serverul SMTP (serverul de e-mail). Astfel, companiile mici, care nu dispun de servere Exchange complexe sau de departamente IT extinse, îşi pot configura mai ușor funcţia scan to email, doar pe bază de ISP și internet.
Conexiunea integrată Ethernet oferă dispozitivului privilegii de rețea complete sau limitate, printr-un simplu instrument online de gestionare a rețelei.
Network Management Tool îi permite adminstratorului să configureze cu ușurință unul sau mai multe dispozitive Xerox DocuMate 3920 în reţea. Pagina web de configurare permite crearea de până la 2000 de adrese de e-mail și 50 de destinații de arhivare, pentru a asigura fluxurile de scanare a documentelor, pentru un singur echipament sau la nivel de reţea.
Opțiunea scan to email le permite utilizatorilor scanarea full color a documentelor pe hârtie, care sunt transformate direct din scanner în fişiere PDF, JPEG, TIFF etc.
Scanare & arhivare
Această opţiune le permite utilizatorilor să scaneze documente și să le salveze într-un folder pe calculator, pe orice server din rețea sau pe orice server extern - pe internet prin FTP, HTTP, HTTPS sau CIFS.
Copierea digitală
Atunci când Xerox DocuMate 3920 este conectat direct printr-un USB la o imprimantă PCL5, configurația se transformă într-un copiator digital.
Fax
Când este conectat la o imprimantă și la o linie telefonică, Xerox DocuMate 3920 poate fi utilizat pentru a trimite și a primi faxuri. Apelarea rapidă și transmiterea în sistem broadcast/către mai mulţi destinatari le permit utilizatorilor să trimită faxuri la grupuri mari și să crească astfel eficiența.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite