Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Infotrend Data își consolidează poziția pe piața locală de soluții IT&C

20 Noiembrie 2012



Infotrend Data își consolidează poziția pe piața de soluții IT&C din România, prin dezvoltarea capabilităților și a portofoliului de servicii. Portofoliul companiei include în prezent o gamă complexă de soluții și servicii axate pe tehnologie, precum: integrare de sisteme, dezvoltare aplicații software, analiză și redesign de procese IT, servicii de consultanță, strategie și arhitectură IT, mentenanță și suport tehnic, soluții profesionale pentru stocarea datelor și externalizarea serviciilor IT etc.
Flexibilitatea ofertei de servicii și adaptarea rapidă la cerințele pieței sunt factori cheie de succes pentru orice companie care activează în acest domeniu. Atât transformările rapide ale mediului de business, cât și creșterea gradului de sofisticare a proiectelor din domeniul IT&C, ne determină să găsim în permanență soluții inovatoare pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri”, a declarat Răzvan Stoica, Managing Partner Infotrend Data.
Prin dezvoltarea diviziei de software, serviciile de software la comandă (software-on-demand) realizate in-house completează oferta companiei. Clienții Infotrend Data vor putea beneficia astfel de soluții customizate, personalizate în funcție de particularitățile industriei și cerințelor specifice de business cu care aceștia se confruntă.
Dezvoltarea companiei noastre se datorează calității deosebite a serviciilor pe care le oferim, a parteneriatelor pe care le-am încheiat cu cei mai importanți jucători din domeniul tehnologiei informației și a responsabilității cu care abordăm fiecare proiect în parte. Avem în momentul de față o echipă de specialiști cu experiență, recunoscuți de clienții noștri ca fiind printre cei mai buni profesioniști de pe piața de IT&C din România. Nu ne oprim, însă, aici. Vom continua să ne consolidăm echipa și să ne extindem operațiunile în România”, a adăugat Răzvan Stoica.
La numai patru ani de la înființare, Infotrend Data a devenit un important furnizor de servicii și soluții axate pe tehnologia informației. Numărul clienților a crescut de la an la an, iar în prezent compania oferă servicii și soluții IT&C pentru mai mult de 150 de clienți din diferite domenii de activitate: banking și servicii financiare, asigurări, producție, retail și distribuție, energie și utilități, media și instituții publice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite