Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Interactive Intelligence lansează o platformă de e-Commerce

22 Noiembrie 2012



Interactive Intelligence Group Inc., furnizor global de soluţii integrate pentru comunicaţii de business, lansează o platformă de comerţ online care va facilita accesul clienţilor şi distribuitorilor la produse ce completează pachetul all-in-one de soluţii software IP pentru comunicaţii.
Platforma Interactive Intelligence MarketPlaceTM oferă o colecţie de produse dezvoltate atât intern, cât şi de către parteneri sau terţi – de la template-uri pentru automatizarea proceselor şi pachete de soluţii integrate, la rapoarte personalizate şi tablouri de bord – toate create pentru a facilita automatizarea centrului de contact al clientului, comunicarea integrată în cadrul acestuia şi automatizarea proceselor de business. Produsele disponibile se vor adresa mai multor industrii verticale, precum serviciile financiare, asigurările, companiilor pentru externalizarea serviciilor de contact şi celor pentru teleservicii, recuperatorii de creanţe sau companiilor de utilităţi.
Interactive Intelligence MarketPlaceTM aduce noi capabilităţi la îndemâna clienţilor Interactive Intelligence, care pot fi de acum mai proactivi, putând totodată să îşi personalizeze şi să adauge valoare soluţiilor utilizate”, a declarat Rob Arnold, Senior Analist în cadrul companiei de consultanţă Frost & Sullivan. “În plus, atât distribuitorii Interactive Intelligence, cât şi partenerii alături de care sunt dezvoltate soluţiile, vor beneficia de o expunere mai ridicată a produselor şi de o vizibilitate mai mare, în rândul celorlalţi membri din ecosistemul furnizorului."
Spre deosebire de multe dintre „magazinele de aplicaţii” concurente, am creat Interactive Intelligence MarketPlace astfel încât clienţii şi distribuitorii să poată avea acces direct, centralizat, la produse, în loc să fie redirectionaţi către diverse alte site-uri, care ar face doar ca timpul căutărilor să fie mai mare”, a declarat Dr. Donald Brown, fondator şi CEO al Interactive Intelligence. “Împreună cu cei peste 350 de distribuitori, cu reţeaua globală de dezvoltatori şi cu o largă comunitate de consultanţi pusă la dispoziţie, MarketPlace reprezintă o cale rapidă şi uşoară prin care utilizatorii soluţiilor Interactive Intelligence îşi pot maximiza investiţia.”
Produsele disponibile pe platforma Interactive Intelligence MarketPlaceTM sunt ideale pentru orice companie sau centru de contact, indiferent de mărimea acestora sau de locaţia geografică. În plus, platforma le oferă distribuitorilor atât acces la produse pentru clienţii Interactive Intelligence, cât şi posibilitatea de a-şi posta propriile produse spre vânzare. Pentru informatii suplimentare referitoare la postarea produselor oferite de distribuitori spre vânzare pe platforma Interactive Intelligence MarketPlaceTM, accesati: www.inin.com/marketplace.
Platforma Interactive Intelligence MarketPlaceTM va fi lansată în luna decembrie 2012. Achiziţionarea produselor se va putea face prin card de credit sau prin ordin de plată.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite