Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Infotrend anunţă primul program de internship

27 Noiembrie 2012



Infotrend anunță lansarea primei ediții a programului său de internship. Infotrend Internship se adresează studenților și masteranzilor de la facultățile de comunicare și relații publice, studii economice, informatică, automatică și calculatoare sau cibernetică și își propune să descopere și să susțină tinerii talentați, aflați la începutul carierei profesionale.
Prin intermediul programului Infotrend Internship dorim să descoperim și să atragem tineri cu potențial, pasionați de informatică și tehnologie, dintre care să recrutăm viitori colegi”, a declarat Ciprian Barangă, Director Executiv al companiei Infotrend Data.
Pe parcursul a trei luni de practică, internii au șansa de a lucra alături de echipa Infotrend și de a experimenta în mod practic situații din viața reală de business. “Datorită participării la diferite activități și proiecte desfășurate în cadrul companiei, internii au posibilitatea de a-și dezvolta abilități specifice, on-the-job. Aceste competențe noi vin în completarea cunoștințelor acumulate în anii de studiu și îi ajută să se integreze mai rapid în viitoarea carieră. Mai mult decât atât, concurența pe piața muncii din domeniul IT&C este din ce în ce mai acerbă, iar angajatorii caută de multe ori tineri cu experiență profesională sau care dovedesc implicarea în activități complementare celor din mediul universitar”, a adăugat Ciprian Barangă.
Candidatul ideal pentru Infotrend Internship este student în ultimul an universitar ori masterand la o facultate de comunicare și relații publice, studii economice, informatică, automatică și calculatoare sau cibernetică, are bune cunoștințe de limba engleză (cunoașterea unei alte limbi de circulație internațională constituie un avantaj) și cunoștințe solide de operare MS Office (Word, Excel, PowerPoint), are capacitate de analiză și sinteză, aptitudini de comunicare și de lucru în echipă, este proactiv, ambițios, are capacitate de învățare rapidă și dorește să se afirme și să se dezvolte din punct de vedere profesional.
Persoanele interesate sunt rugate să transmită un CV și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail internship@infotrend.ro, prin care să motiveze dorința de a participa la stagiul de internship oferit de Infotrend. Termenul limită de transmitere a aplicațiilor este vineri, 21 decembrie 2012.
Toate aplicațiile complete (CV și scrisoare de intenție) vor fi evaluate și candidații preselectați vor fi invitați la sediul Infotrend pentru a participa la un studiu de caz, în urma căruia vor fi selectați internii care vor lucra alături de echipa Infotrend. Stagiul de internship va avea o durată de trei luni de zile, cu începere din luna ianuarie 2013.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite