Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox extinde gama DocuMate cu trei noi scanere

27 Noiembrie 2012



Xerox a anuţat lansarea scanerelor color şi alb-negru DocuMate 3460, DocuMate 4440 şi DocuMate 4760, cu alimentator (de tip sheet-fed), care scanează la viteze mari şi la o calitate foarte bună imagini şi documente de diferite dimensiuni, carduri din plastic, notiţe scrise de mână, formulare şi coduri de bare.
Xerox DocuMate 3460
este un scaner color, de mici dimensiuni, care include tehnologia de detectare ultrasonică a erorilor de alimentare, ce previne pierderea imaginilor şi face ca hârtiile de diferite grosimi să fie scanate rapid. Este un scaner ideal pentru orice birou, scanând carduri ID din plastic, cărţi de vizită şi documente. Este prevăzut cu o tavă frontală de alimentare, care sporeşte eficienţa la scanarea cardurilor din plastic în aplicaţiile pentru servicii de sănătate şi financiare şi reduce uzura roller-ului cu până la 60% în comparaţie cu alte scanere din clasa sa, având ca rezultat costuri totale de mentenanţă mai scăzute. Xerox DocuMate 3460 scanează duplex 60 de pagini pe minut şi 120 de imagini pe minut, monocrom şi tonuri de gri, are o rezoluţie de 600 dpi şi o interfaţă USB 2.0 de mare viteză. Pachetul software include driverele certificate TWAIN şi ISIS, Kofax VRS, Nuance PaperPort şi Nuance OmniPage Pro. Sistemul de alimentare automată, cu o capacitate de 50 de pagini, poate să proceseze hârtie obişnuită şi fotografică, scanând astfel orice tip de document, de la cărţi de vizită până la documente de dimensiuni standard. Tehnologia de scanare Visioneer OneTouch elimină multiplele etape în trimiterea documentelor scanate în toate formatele populare de fişiere, inclusiv PDF cu opţiune de căutare text, către aplicaţii şi dispozitive, precum imprimante şi sisteme de arhivare.
Xerox DocuMate 4760 este un scaner de producţie, lansat de Xerox împreună cu Visioneer, care scanează o gamă largă de documente cu dimensiuni de până la A3, dar şi documente lungi de până la 965 mm. Acesta scanează documente la viteze de 60 ppm (doar faţă) şi 120 imagini pe minut (faţă/verso), şi încorporează un sistem de alimentare automată cu o capacitate de 150 de pagini - Automatic Document Feeder (ADF).
DocuMate 4760 încorporează opţiunea Ultrasonic Double Feed Detection (UDFD), cu ajutorul căreia o pagină nu va fi niciodată omisă din cauza unei alimentări eronate sau a introducerii unui document capsat. DocuMate 4760 oferă un pachet software profesional, drivere avansate TWAIN şi ISIS, care oferă posibilitatea comunicării cu aplicaţiile software performante, de management al conţinutului, precum Xerox DocuShare.
Tehnologia Visioneer OneTouch conectează scanerul cu instrumente care eficientizează fluxurile de lucru cu documentele. Astfel, documentele sunt scanate conform setărilor corecte pentru rezoluţie, culoare, decupare, format al fişierului şi apoi livrate către orice aplicaţie, folder, dispozitiv sau cloud, printr-o singură apăsare de buton. Software-ul suplimentar livrat include Nuance OmniPage Pro, Visioneer OneTouch, cu tehnologia Kofax VRS, precum şi driverele TWAIN (certificat ISIS), WIA şi Visioneer DriverPLUS.
Xerox DocuMate 4440 este un nou scaner compact, cu alimentator, ce readuce ordinea în gestionarea documentelor de hârtie şi reduce riscurile de securitate asociate documentelor de lucru neorganizate din birourile de asigurări şi sănătate. Este unul dintre cele mai rapide şi mai uşor de folosit scanere din clasa sa, oferind o viteză de scanare de până la 80 de imagini pe minut (40 de pagini pe minut) şi posibilitate de scanare a cardurilor din plastic, sistem Kofax VRS de îmbunătăţire a imaginilor şi detectare ultrasonică a erorilor de alimentare. Xerox DocuMate 4440 scanează carduri de identitate, formulare cu mai multe părţi/pagini, hârtie de diferite dimensiuni, coduri de bare şi notiţe scrise de mână, care au nevoie de diferite tehnici de scanare.DocuMate 4440 ajută companiile, care activează în industriile medicală şi de asigurări, să elimine procesele greoaie, scumpe şi mari consumatoare de timp privind documentele pe hârtie.
• Este o soluţie de scanare accesibilă pentru scanarea front-office, primirea şi înregistrarea clienţilor, cu ajutorul driverelor certificate TWAIN 2.1;
• Reduce nenumăratele ore pierdute cu introducerea datelor, căutarea/identificarea şi arhivarea documentelor, fără riscuri cauzate de completarea eronată a formularelor;
• Asigură securitatea informaţiilor despre pacienţi, prin arhivare digitală şi distribuire a informaţiilor colectate în timpul procesului de înregistrare a pacienţilor;
• Foloseşte sistemul de alimentare ADF. Este prevăzut cu o o fantă de alimentare care permite ca atat cardurile de asigurare medicală şi de identitate, precum şi documentele de hârtie să poată fi scanate.
Cu ajutorul tehnologiei Visioneer OneTouch inclusă, scanerul le permite utilizatorilor să scaneze la "destinaţie", prin apăsarea unui singur buton, eliminând astfel paşi ceruţi de obicei pentru a salva documentele scanate în formate de fişiere populare. Folosind Visioneer CONNECT, un set de link-uri pentru Visioneer OneTouch, utilizatorii pot scana şi trimite automat documente către destinaţii populare de cloud, precum Google Docs şi Evernote, DropBox. Pachetul software include Kofax VRS, Nuance PaperPort, OmniPage Pro, drivere certificate TWAIN, ISIS şi WIA şi Visioneer OneTouch cu tehnologia Kofax VRS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite