Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Nokia introduce serviciul “Slam” pe noile terminale Nokia Asha

27 Noiembrie 2012



Nokia a anunţat extinderea portofoliului de telefoane mobile cu două noi dispozitive create pentru a oferi utilizatorilor experințe de internet excelente la prețuri accesibile. Nokia Asha 205 și Nokia 206 sunt disponibile in versiuni single-SIM și dual SIM, oferind utilizatorilor modalități inovatoare de a accesa funcții sociale și de a împărtăși conținutul lor preferat. Ambele dispozitive reflectă tradiţia Nokia de a îmbina design-ul de înaltă calitate și durata extinsă de viață a bateriei.
Nokia Asha 205 și Nokia 206 sunt primele dispozitive mobile care dispun de funcția exclusivă Slam. Slam permite utilizatorilor să partajeze instantaneu conţinut multimedia, precum imagini şi clipuri video, cu prietenii din apropiere. Slam funcţionează pe majoritatea terminalelor cu Bluetooth, fără a fi nevoie de pairing și fără ca destinatarul să detină Slam*. Prin doar câteva clicuri, utilizatorii pot da "Slam" conținutului lor către un alt dispozitiv, mai rapid decât prin utilizarea Bluetooth și fără a consuma trafic de date.
"Cele mai noi terminale Nokia oferă consumatorilor “super-sociali” noi modalități de a-și exprima personalitatea prin design, culoare și noi caracteristici inovatoare, cum ar fi Slam", explică Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. "Ambele dispozitive sunt construite ținând cont de încrederea și calitatea pe care oamenii o așteaptă de la Nokia și oferă experiențe de Internet inteligente, care contribuie la economisirea de bani.

Nokia Asha 205
Nokia Asha 205 are o tastatura QWERTY plăcută la atingere. De asemenea, aceasta introduce un buton nou dedicat Facebook, ceea ce face dispozitivul perfect pentru persoanele sociale care doresc să acceseze rapid profilul lor de Facebook. Oferind acces la eBuddy Chat, Twitter și suport pentru conturile de e-mail cele mai utilizate, precum Gmail, Nokia Asha 205 este creat pentru ca utilizatorii să nu fie niciodată la mai mult de câteva clicuri distanță de rețelele lor sociale.
Alte caracteristici cheie ale dispozitiviului Nokia 205:
-Notificări eBuddy pe ecran, care țin utilizatorii conectați la noi conversații
- Aplicaţia web gratuită Nokia Life+, care include serviciile Life Skills și Live Healthy
-Un pachet bogat de divertisment mobil, incluzând 40 de jocuri EA gratuite, diponibile spre descărcare, împreună cu alte zeci de mii de aplicații disponibile în Nokia Store.
-Disponibil în variantele single-SIM și dual SIM
- Modelul dual SIM dispune de tehnologia exclusivă EasySwap de la Nokia, care permite utilizatorilor să comute între cartelele SIM fără a opri dispozitivul
-Baterie impresionantă, ce oferă până la 37 zile în stand-by pentru single-SIM și până la 25 de zile pentru dual SIM.

Nokia Asha 206
Nokia 206 dispune de o tastatură alfanumerică clasică și un ecran generos de 2,4 inci, oferind un spațiu amplu pentru navigarea pe internet, jocuri sau chat cu prietenii. De asemenea, utilizatorii au acces rapid la Facebook și Twitter direct din ecranul de start.
Disponibil într-o paletă de culori vibrante incluzând cyan, magenta și galben, Nokia 206 este telefonul ideal pentru cei ce doresc familiaritate și ușurință în utilizare, alături de un design atrăgător și toate beneficiile internetului mobil.
Alte caracteristici cheie ale dispozitiviului Nokia 206:
- Tehnologie de prelucrare a imaginii, care optimizează fotografiile capturate cu camera de 1,3MP pentru a fi împărtășite pe Facebook,
- Un pachet bogat de divertisment social şi mobil ce include eBuddy Chat, WhatsApp** și un pachet cadou cu 10 produse premium
- Disponibil in variantele single-SIM și dual SIM
- Modelul dual SIM dispune de tehnologia exclusivă EasySwap de la Nokia, care permite utilizatorilor sa comute între cartelele SIM fără a fi nevoiți sa închidă dispozitivul
- Baterie impresionantă, ce oferă până la 47 zile în stand-by pentru terminalul single-SIM și până la 28 zile pentru terminalul dual SIM.

Noile dispozitive beneficiază la maximum de avantajul platformei de Internet Nokia Xpress, care utilizează tehnologia cloud a Nokia pentru a reduce traficul de date cu până la 90%, astfel că utilizatorii se bucură de acces la internet la preţuri mai avantajoase. De asemenea, terminalele dispun de Nokia Nearby, aplicația web care ajută utilizatorii să descopere punctele de interes, precum restaurante, magazine și bancomate din proximitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite