Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lansează seria de imprimante cu sublimare SureColor SC-F

27 Noiembrie 2012



Epson intră pentru prima dată pe piaţa de imprimare prin sublimare, odată cu lansarea a două imprimante cu sublimare roll-to-roll: SureColor SC-F6000 de 44 de inci şi SureColor SC-F7000 de 64 de inci. Oferind o calitate superioară a printului, graţie unei rezoluţii de până la 720 x 1.440 dpi, pentru toate tipurile de hârtie cu transfer termic, noile imprimante nu sunt doar primele modele cu sublimare produse de Epson, ci şi primele modele din acest sector în care fiecare componentă, de la cerneală şi capul de imprimare până la şasiul imprimantei şi accesoriile opţionale, este proiectată şi produsă de o singură companie. Acest lucru asigură optimizarea calităţii, performanţei şi a fiabilităţii pentru a obţine o durată de funcţionare îndelungată şi un profit maxim, precum şi un cost de producţie scăzut.
Modelele SureColor SC-F sunt imprimante durabile şi robuste cu patru culori (CMYK), roll-to-roll, care acceptă o gamă largă de aplicaţii. Modelul destinat volumului mediu-ridicat SureColor SC-F7000 de 64 inci şi cel volumului scăzut-mediu SureColor SC-F6000 de 44 inci au fost dezvoltate pentru producţia eficientă de materiale pentru semnalistică, echipamente sportive, îmbrăcăminte, accesorii, articole promoţionale personalizate şi articole decorative din material textil de calitate. Încărcarea mediei de tipărire, care poate fi efectuată de un singur operator, şi caracteristicile de instalare, cum ar fi tensionarea automată a materialelor şi panoul de comandă LCD intuitiv, simplifică şi accelerează procesul de instalare şi utilizare.
Ambele modele imprimă la viteze între 16 şi 57 m2/oră, în funcţie de utilizare , şi au în dotare un sistem de cerneală de mare capacitate, integrat şi simplu de reîncărcat, de 1,5 litri. În plus, sistemul de preluare automată a mediei – dotare standard pentru SC-F7000 şi opţională pentru SureColor SC-F6000 – permite sesiuni de producţie neîntrerupte cu perioade minime pentru întreţinere.
Capul de imprimare Epson MicroPiezo TFP®, care este deja o tehnologie recunoscută pe piaţa imprimantelor cu sublimare, asigură rezultate precise şi consecvente, precum şi o durată de viaţă excelentă a printurilor. Acestea, împreună cu cerneala Epson UltraChrome DS, o nouă cerneală pe bază de apă dezvoltată pentru materialele speciale, produc imagini extraordinare în culori vii, un negru intens, contururi clare şi nuanţe fine. Imprimările pe material textil realizate de imprimantele din seria SureColor SC-F sunt, de asemenea, foarte rezistente la lumină şi la spălări, precum şi la abraziune şi transpiraţie.
„Digitalizarea imprimării pe material textil reprezintă încă sub 2% din piaţă, însă creşte rapid. Strategia noastră este de a creşte acest procent prin furnizarea în sectorul de imprimare profesională a celor mai fiabile şi economice soluţii pentru sesiunile scurte de producţie, de soluţii Epson pentru a oferi rezultate la calitate constantă” a declarat Guy Martin, manager de produs la Epson Europe. „Noile modele SureColor SC-F6000 şi SC-F7000 oferă pe piaţa de imprimare prin sublimare echipamentepotrivite pentru numeroase aplicaţii creative, imprimante ce sunt susţinute de experienţa şi asistenţa companiei Epson. Acesta este doar începutul pentru noi şi, în viitor, vom lansa mai multe produse.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite