Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID Romania lanseaza ScanPal 5100

27 Noiembrie 2012SmartID Romania, specialist in aplicatii pentru mobilitate, lanseaza Honeywell ScanPal 5100, un computer mobil industrial de ultima generatie recomandat pentru companiile care abandoneaza procesele manuale, isi automatizeaza operatiunile si au nevoie de aplicatii si echipamente pentru comunicatii electronice si colectare date diverse. Honeywell ScanPal 5100 este accesibil, puternic, usor de folosit, nu necesita training special si include functionalitati de baza pentru un computer mobil industrial.Honeywell ScanPal 5100 este computerul ideal pentru afacerile din retailul de proximitate si magazinele specializate (imbracaminte, librarii, farmacii etc) dar si pentru institutiile bancare si de asigurari. Poate fi folosit in egala masura cu aceeasi eficienta si in utilitati si energie, productie, transporturi si logistica si asociat cu aplicatii de incasare numerar, auditare, inventariere, stocuri, merchandising, service clienti, operatiuni de depozitare, managementul activelor, al pieselor de schimb sau in managementul fluxurilor de lucru. Cu un design si o greutate (231g) care se apropie foarte mult de dispozitivele de tip consumer, Honeywell ScanPal 5100 este un computer suficient de performant pentru clasa din care face parte. Cu un procesor PXA300 de 624MHz si memorie de 64MB de Ram si 128 Flash, un ecran suficient de mare pentru orice aplicatie grafica (2,4” (240x320 px), baterie cu autonomie de functionare de peste 8h, sistem de operare Windows 5.0 si comunicatii WLAN 802.11b/g si wireless WEP, WPA si WPA2 si cu optiuni de scanare 1D si 2D, Honeywell ScanPal 5100 este extrem de puternic pentru a face fata chiar si aplicatiilor intensive din industriile vizate.
Si pentru ca un computer industrial performant, cu un design atragator, avea nevoie sa puncteze decisiv si la capitolul robustete, Honeywell ScanPal 5100 este construit in conformitate cu cerintele standardului IP54, ceea ce inseamna ca rezista la caderi de la 1,2 m si poate fi folosit in medii dificile de lucru – 10 pana la +50 C, praf, noroi, umezeala, apa, etc. Daca la toate aceste beneficii adaugam accesibilitatea pretului, atat pentru companiile mici si mijlocii dar si pentru companiile mari care desfasoara procese mult simplificate in teren, si usurinta in exploatare, obtinem un computer mobil care se poate plia cu incredere pe cerintele de cost redus al anumitor proiecte ¨ declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.
Honeywell ScanPal 5100 va fi disponibil in 4 variante batch cu scanner pe tehnologie laser pentru scanarea codurilor de bare 1D, sau cu scaner imager pentru scanarea codurilor de bare 1D-2D.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite