Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

De 15 ani împreună!

27 Noiembrie 2012



Remarcam, alături de colegi la ultima şedință de sumar, că ediția 150 la care a ajuns Market Watch în luna noiembrie înseamnă, de fapt, 15 ani de întreprinderi editoriale puse în slujba industriei IT. 15 ani în care am analizat și consemnat cele mai relevante momente, în care am surprins evoluția unor buzz words către tehnologii validate comercial, apariția și maturizarea unor companii, dar și transformarea unor persoane în lideri. Mai mult, am contribuit direct la promovarea conceptelor noi care pun în mișcare piața IT, de la ERP și CRM, până la SOA și Cloud Computing și ne place să credem că succesul industriei s-a bazat și pe activitatea noastră de pionierat.

Spre deosebire de restul publicațiilor similare, Market Watch a avut și va avea o direcție editorială coerentă în prezentarea domeniului IT. Aceasta înseamnă rubrici constante, anuale și multianuale, care să permită o abordare sistematică a subiectelor, atât dintr-o perspectivă tehnologică, cât mai ales dintr-una business. Obiectivul Market Watch, sintetizat ideal în motto-ul „Intelligent management", a fost să oferim prospecților, dincolo de informații, justificarea investițiilor în tehnologie, identificând beneficiile calitative și cantitative ale utilizării acestor unelte. În timp, ne-am rafinat oferta editorială prin suplimentele nișate, care ne-au consacrat în piață, fie că a fost vorba de verticale precum administrație publica, distribuție-retail sau Call Center sau de orizontale tehnologice, precum Managed Services și Cloud Computing.

Ne-am bazat în toți acești ani pe numeroși parteneri, prea mulți pentru a-i putea aminti aici pe toți, care au înțeles demersul și rolul Market Watch în educarea pieței și ne-au ajutat să transmitem un mesaj coerent și consistent. În jurul nostru s-a format o comunitate de cititori, care, fără să fie foarte extinsă, este una dintre cele mai bine pregătite și certificate profesional și pentru care vom continua să analizăm și consemnăm viitoare momente relevante, să surprindem evoluția unor noi buzz words, apariția și maturizarea



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite