Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama i-SENSYS

29 Noiembrie 2012Canon Europe a anunţat extinderea gamei de imprimante laser i-SENSYS prin lansarea a şase noi modele: i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn şi LBP7210Cdn. De asemenea, Canon a anunţat posibilitatea de imprimare direct de pe dispozitivele mobile pentru gama i-SENSYS o dată cu lansarea aplicaţiei Canon Mobile Printing pentru iPad şi iPhone. Aceasta oferă o imprimare accesibilă a documentelor, inclusiv a fişierelor PDF, a paginilor web şi a imaginilor din reţea de pe iPhone şi iPad şi va putea fi descărcată din Apple App Store.
LBP6780x şi LBP7780Cx extind gama Canon i-SENSYS MEAP şi oferă viteze de imprimare superioare. Ambele imprimante sunt dotate cu un ecran LCD cu 5 linii pentru uşurinţa în utilizare şi capacitatea de selectare a opţiunilor prin intermediul platformei Canon uniFLOW. Noile imprimante i-SENSYS aduc o integrare simplificată cu dispozitivele din portofoliul extins pentru birou al Canon, inclusiv pentru gama imageRUNNER ADVANCE. Funcţionalitatea MEAP încorporată vine şi cu acces la platforma Canon uniFLOW, oferind funcţionalitate în cadrul companiei. Managementul simplificat în procesul de imprimare de care beneficiază modelele LBP6780x şi LBP7780Cx oferă şi un plus de rapiditate. Serviciul eMaintenance permite administrarea de la distanţă şi verificarea statusului consumabilelor. Cele două modele beneficiază de noile standarde în materie de securitate şi conectivitate Gigabit Ethernet, IP Sec şi IEEE802.1x.
Noile imprimante i-SENSYS LBP7100Cn şi LBP7110Cw revitalizează gama de produse color unifuncţionale a companiei. Noile produse imprimă la o rezoluţie de 1200 x 1200dpi la viteze de 14ppm, fiind astfel potrivite pentru SoHo sau companiile mici care doresc să imprime la o calitate superioară in-house. Ambele produse sunt uşor de întreţinut graţiei interfaţei Canon Remote User care facilitează monitorizarea în reţea.
Toate produsele din gama i-SENSYS beneficiază de tehnologia Canon Quick First-Print, care reduce timpul de aşteptare pentru primele imprimări, ajutând şi la reducerea energiei prin intermediul Energy Star TEC.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite