Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Star Storage premiat de Hitachi pentru proiectul „Cloud Computing – M-Cloud“

29 Noiembrie 2012



Star Storage a primit premiul „Best Cloud Project in Central & Eastern Europe", în cadrul evenimentului anual organizat la Viena de către Hitachi, pentru proiectul „Cloud Computing – M-Cloud" implementat în faza 1 de către Guvernul Republicii Moldova.
"Această distincţie simbolizează recunoaşterea internaţională a proiectelor inovatoare construite de Star Storage împreună cu partenerii săi, în cazul de faţă Centrul de Guvernare Electronică din Republica Moldova, şi pentru care ne simţim onoraţi. Au fost nominalizate mai multe companii, însă noi ne-am diferenţiat prin crearea unui proiect Cloud amplu şi complex, un concept architectural unic şi inovativ, în cadrul căruia au fost utilizate numeroase componente de ultimă generaţie furnizate majoritar de Hitachi. Considerăm acest premiu ca o validare a strategiei Star Storage de dezvoltare a portofoliului de soluţii şi servicii StarVault Cloud pe care am implementat-o de la începutul acestui an şi în cadrul căreia am lansat de curând pachete noi de servicii, atât pentru instituţiile publice şi companiile de nivel enterprise, cât şi pentru SMB-uri. Proiectele noastre pentru servicii Cloud sunt abia la început, cei peste 150 experţi Star Storage lucrează intens la dezoltarea portofoliului nostru de servicii Cloud şi suntem pregătiţi să răspundem la orice provocare, la orice proiect, oricât de complex, bazându-ne desigur şi pe infrastructura noastră din Centrul de Date de nivel Tier 3+, cel mai modern şi performant din România", a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Proiectul premiat reprezintă cea mai mare implementare a unui Private Cloud în regiune, care are la bază servere blade Hitachi, dar şi cel mai performant şi scalabil sistem de stocare din lume, Hitachi Virtual Storage Platform (VSP)", a declarat Radu Isaia, Presales Director Infrastructure Solutions & Cloud Star Storage.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite