Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP lansează serverul ProLiant SL4500 destinat volumelor mari de date

29 Noiembrie 2012



HP a lansat ProLiant SL4500, un server conceput special pentru a-i ajuta pe clienţi să operaţionalizeze volume mari de date (Big Data), să creeze noi oportunităţi de afaceri şi să economisească până la 1 milion de dolari într-o perioadă de trei ani. Noua serie de servere HP ProLiant SL4500 este concepută special pentru mediile cu volume mari de date, asigurând un maxim de performanţă, productivitate şi eficienţă a costurilor printr-o soluţie ultradensă, în conformitate cu necesităţile acestor încărcări de lucru. SL4500 este construit pe baza Infrastructurii Convergente de la HP şi asigură un model foarte eficient care consumă cu până la 50% mai puţin spaţiu şi 61% mai puţină energie, necesită costuri cu până la 31% mai mici şi foloseşte cu 63% mai puține cabluri.
Mediile aplicaţiilor pentru volume mari de date, precum Hadoop, depozitul de date MPP, indici analitici pentru volume mari de date şi bazele de date tip object store au cerinţe foarte diferite în ceea ce priveşte încărcările de lucru. (…) Date fiind cantităţile semnificative şi variate de date dinamice, care necesită stocare şi accesare rapidă, ca şi cerinţele diferite ale utilizatorilor finali, administrarea acestor încărcări de lucru poate fi deosebit de variată, complexă şi ineficientă atunci când sunt aplicate pe infrastructuri hardware tradiţionale. Pentru a beneficia pe deplin de oportunităţile aduse de volumele mari de date, este foarte important ca infrastructura de care dispune sistemul să fie optimizată“, a spus Dan Vesset, Vicepreşedinte Business Analytics Research IDC.
Designul modular al seriei de servere HP ProLiant SL4500 oferă configuraţii variate de calcul şi stocare, care le permit clienţilor să optimizeze infrastructura pentru o aplicaţie cu încărcare de lucru specifică, eliminând necesitatea de a alătura echipamente hardware incompatibile care să asigure infrastructura necesară.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite