Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ProCredit Bank lansează o nouă platformă de internet banking

29 Noiembrie 2012



ProCredit Bank a lansat ProB@nking Plus, noua aplicaţie de internet banking, care aduce clienţilor persoane fizice şi juridice o mai mare flexibilitate şi mobilitate în desfăşurarea operaţiunilor bancare zilnice. Cu ProB@nking Plus, clienţii îşi pot gestiona, fără să mai fie necesar să se prezinte la bancă, orice tip de cont de care au nevoie.
Accesul împuterniciţilor pe conturile proprii sau pe conturile firmei poate fi personalizat, clienţii putând stabili tipul de tranzacţii care se pot face sau limitele de sume care pot fi tranzacţionate de către fiecare persoană autorizată în parte. De asemenea, clienţii pot deschide sau închide conturi curente, conturi de economii sau depozite. Aplicaţia permite efectuarea oricărui tip de plăţi naţionale, internaţionale, către furnizorii de utilităţi, de Trezorerie etc. şi gestionarea online a cardurilor bancare.
Astfel, cardurile pot fi blocate sau deblocate direct de către client sau împuternicit, iar cererile pentru carduri noi pot fi trimise online, direct prin intermediul aplicaţiei. Activarea de servicii adiţionale poate fi făcută direct de către client, fără a fi necesară deplasarea la bancă. De asemenea, aplicaţia poate fi personalizată, făcând facilă accesarea directă a serviciilor utilizate cel mai des de către clienţi, în funcţie de nevoile bancare curente sau în funcţie de utilizator.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite