Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Vocea revoluţionează activităţile din depozit, Total Technologies promovează soluţiile Vocollect Voice pe piaţa locală

29 Noiembrie 2012



În contextul economic actual, din ce în ce mai multe companii care activează în domeniul logisticii se confruntă cu imperativul identificării centrelor de cost şi al optimizării proceselor operaţionale în vederea realizării de economii. Pentru a veni în întâmpinarea acestor cerinţe stringente, Total Technologies, din postura sa de principal partener al companiei Intermec în România, promovează activ soluţiile Vocollect Voice, care pot genera rapid o serie de beneficii importante.

Vocollect Voice reprezintă un sistem de soluţii de voce, intrate în 2011 în portofoliul Intermec, dedicate optimizării operaţiunilor din depozite. Soluţiile Vocollet beneficiază de o vechime de 25 de ani pe piaţă şi de o experienţă solidă, cumulată în peste 60 de ţări. Popularitatea ridicată a acestor soluţii (peste 500.000 de utilizatori la nivel mondial) este asigurată de îmbunătăţirile substanţiale pe care le pot genera în zona de management al depozitului, precum şi de randamentul ridicat al soluţiilor. Care asigură un RoI rapid, argument important în contextul actual, când rentabilitatea fiecărei investiţii este analizată cu maximă atenţie.

Argumentele forte

Una dintre principalele îmbunătăţiri aduse de soluţiile Vocollect constă în creşterea randamentului agenţilor din depozit, atât sub aspectul vitezei, cât şi al preciziei cu care aceştia execută operaţiunile. Astfel, încă din primele faze ale adoptării soluţiilor se poate obţine o creştere de 15-30% a randamentului agenţilor precum şi o ameliorare semnificativă a nivelului de precizie (care poate ajunge, în timp, până la 90%).
Creşterea eficienţei angajaţilor este direct cuantificabilă financiar, prin creşterea volumului de comenzi procesate, respectiv a volumelor de marfă rulate. Totodată, îmbunătăţirea timpilor de livrare şi scăderea numărului de comenzi returnate, prin eliminarea erorilor în procesul de selecţie, contribuie la creşterea nivelului de satisfacţie a clienţilor.
Un alt avantaj competitiv al soluţiilor Vocollect este timpul redus de asimilare al tehnologiei. Reducerea timpului de training este un criteriu important în cazul companiilor care au un rulaj ridicat de personal. Nu în ultimul rând, capabilităţile ridicate de integrare ale soluţiilor Vocollect Voice cu o mare varietate de sisteme ERP, WMS etc. asigură un proces de implementare rapid. Beneficiind de know-how-ul cumulat pe 60 de pieţe internaţionale, de best practices verificate în timp şi de posibilităţi extinse de localizare, soluţiile Vocollect Voice sunt disponibile şi pe plan local prin intermediul companiei Total Technologies, care s-a impus ca unul dintre principalii furnizori de soluţii IT ai mediului de business românesc.



Lucian Târtea, Marketing & Account Manager Total Technologies
„Total Technologies are o experienţă de peste 15 ani în furnizarea de soluţii dedicate companiilor de distribuţie naţionale sau multinaţionale ce îşi desfăşoară activitatea pe plan local. Avantajul participării active la evoluţia aplicaţiilor destinate optimizării activitaţilor din depozite este reprezentat de expunerea permanentă la nevoile şi cerinţele clienţilor, fapt ce permite identificarea timpurie a tehnologiilor care pot contribui considerabil la creşterea nivelului actual de performanţă. În companiile de distribuţie şi nu numai, tehnologia «Voice» stă la baza ridicării ştachetei în ceea ce priveşte viteza şi acurateţea la un nivel ce permite amortizarea investiţiei în chiar şi numai 9 luni de la implementare. Introducerea terminalelor mobile, împreună cu aplicaţiile de Warehouse Management System (WMS), multă vreme considerată accesibilă doar marilor companii, este acum accesibilă şi companiilor mici şi mijlocii datorită reducerii investiţiei necesare. Soluţia de voce integrată în WMS, lucrând cu sau fără terminale mobile, aduce un spor de productivitate de până la 25% operaţiunilor desfăşurate în depozite şi centre de distribuţie. La nivel global 500.000 de lucrători utilizează zilnic Vocollect Voice în cadrul companiilor ce au ca scop satisfacerea clienţilor prin livrări punctuale şi complete. Referinţele pe plan internaţional şi în special cele europene atestă viabilitatea tehnologiei, iar în curând cele dezvoltate de echipa Total Technologies de pe plan local vor accelera răspândirea Vocollect Voice în depozitele autohtone.“, declară Lucian Târtea, Marketing & Account Manager Total Technologies.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite